Çelikhanlı Sakinlerin Altyapı Çilesi!


Adıyaman’ın Çelikhan ilçesinde, aylardır devam eden plansız altyapı çalışmaları esnaf da vatandaşı da mağdur ediyor.

post

 YEREL    15.06.2021 10:58:22  


Çelikhan ilçesinde devam eden ve yavaş ilerleyen altyapı çalışmalarımdan dolayı  vatandaşlar mağdur ediyor. Şehrin neredeyse tüm cadde ve sokakları kazılmış durumda. Konu ile ilgili gazetemize şikayetlerini dile getiren Çelikhanlı sakinler,altyapı çalışmalarına bişey diyemediklerini ancak plansız ve yavaş giden çalışmalardan dolayı mağdur olduklarını dile getirdiler.

Çelikhanlı vatandaşlar gazetemize şu açıklamalarda bulundular:” Bizler Çelikhanlı sakinler olarak elbet şehrimizin altyapısının yenilenmesini isteriz. Bu yenilenme yapılırken planlı ve programlı yapılmalı. Başta esnaf olmak üzere vatandaşlar mağdur edilmemeli. Her cadde ve sokakta kazı yapılmış, yollar bozulmuş, her taraf toz toprak içinde. Esnaf dükkanını açamıyor, vatandaş penceresini açamıyor. Aylardır bu çileyi çekiyoruz, hatta bu çalışmaların 2-3 yıl süreceği söyleniyor. Allah aşkına 9 bin nüfuslu küçük bir ilçede bu çalışmalar 2-3 yıl sürer mi? Tüm cadde ve sokaklarda toplu kazı yapılacağına ayrı ayrı yapılabilirdi, yani bir cadde veya sokak bitirilir diğerine geçilebilirdi.

“SULARIMIZ DA KESİLİYOR”

Su kesintilerinin de kendilerini mağdur ettiğini söyleyen sakinler, “ Sadece alt yapı değil,sularımız da  kesiliyor.Çelikhan su deryasının üzerinde her tarafta su fışkırıyor ama sularımız kesiliyor bunu anlamak mümkün değil. Buradan milletvekillerimize, belediye başkanımıza ve siyasilerimize sesleniyoruz. Lütfen bu altyapı çalışmalarını hızlandırın, 2-3 yıl sürecek bu altyapı çalışmalarından toz ve toprak içinde yaşamayı bize reva görmeyin” diyerek şikâyet ve mağduriyetlerini dile getirdiler.ŞEHİRDE BU HAFTA

#çelikhan,altyapı,mağduriyet,çelikhan belediyesi,ak parti