Adıyaman Belediyesi’nden Bayramlaşma Töreni


Adıyaman’da geçen yıl pandemiden dolayı gerçekleştirilemeyen resmi bayramlaşma törenleri bu yıl Kurban Bayramı dolayısıyla protokol üyeleri ve halkın katılımıyla gerçekleşti.

post

 YEREL    23.07.2021 10:40:00  


Adıyaman Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Adıyaman Valiliği koordinesinde Adıyaman Belediyesi Nikah Salonunda gerçekleştirilen resmi bayramlaşma törenine; Vali Mahmut Çuhadar, Siyasi parti başkanları kamu kurum ve kuruluşların amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Protokol üyelerinin, vatandaşlarla bayramlaşması ile başlayan törenin açılış konuşmasını yapan Belediye Başkan Vekili Şerif Ayaz, tüm katılımcıların bayramını kutladı.

Daha sonra söz alan Vali Mahmut Çuhadar ise bayramların mutlulukların paylaşıldığı, sevgi, saygı, hoşgörü, kardeşlik, dostluk gibi duyguların doruğa ulaştığı, dargınlıkların unutulduğu, insanların muhabbetle kaynaştığı müstesna günler olduğunu söyleyerek, tüm İslam âleminin bayramını kutladı.

Diğer katılımcılarda söz alarak tüm vatandaşların bayramını kutladı.

ŞEHİTLİĞE VE KURUMLARA BAYRAM ZİYARETİ

Mimar Sinan Kültür Parkı’nda bulunan Nikah Salonundaki bayramlaşma programı sonrası protokol üyeleri Şehitliği ziyaret edip, kamu kurumlarındaki personellerle ve Sevgi Evlerindeki çocuklarla bayramlaştı.

Protokol üyeleri ilk olarak Şehir Mezarlığında bulunan Şehitliği ziyaret etti. Burada şehitlerimizin mezarlarına çiçek bırakan protokol üyeleri dua ederek Şehitlikten ayrıldı. Daha sonra sırasıyla İl Jandarma Komutanlığında personel ve askerle, İl Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memurlarıyla ve Sevgi Evlerinde koruma altındaki çocuklarla bayramlaşan protokol üyelerinin son adresi 112 Acil Çağrı Merkezi oldu. Protokol üyeleri burada da görevli personelin bayramını tebrik ederek, 7/24 esasına göre görev yapan tüm personele özverili ve gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür etti. ŞEHİRDE BU HAFTA

#adıyaman belediyesi,süleyman kılınç,adıyaman,şehirde bu hafta