Emine Erdoğan’dan, Adıyaman Belediyesi’ne ‘Hayvan Dostu Şehir’ Ödülü


Adıyaman Belediyesi, Türkiye Belediyeler Birliği tarafından gerçekleştirilen ‘Sahipsiz Evcil ve Sokak Hayvanlarının Barınma ve Beslenme Şartlarının İyileştirilmesi’ fikir ve proje yarışmasında ‘Sevgiyle Barındırıyoruz’ projesiyle ödüle layık görüldü.

post

 Güncel    29.07.2021 15:34:45  


Sokak hayvanlarına yönelik çalışmalarıyla her kesimden büyük takdir gören Adıyaman Belediyesi çok anlamlı bir ödülün sahibi oldu.

Türkiye Belediyeler Birliği tarafından Ankara Keçiören Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’nde ‘Sahipsiz Evcil ve Sokak Hayvanlarının Barınma ve Beslenme Şartlarının İyileştirilmesi (Enpati Hayvan Dostu Şehirler)’ fikir ve proje yarışması ödül töreni düzenlendi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan ile Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özlem Zengin, sanatçı Yonca Evcimik, Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Fatma Şahin ile ödüle layık görülen belediyelerin yetkililerinin katılımıyla gerçekleştirilen törene Adıyaman Belediyesi adına da Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç ile Adıyaman Belediyesi Veteriner Hekimi Yusuf Işık katıldı.

Etkinlikte, Adıyaman’daki sokak hayvanlarına yönelik uygulanan ‘Sevgiyle Barındırıyoruz’ fikir projesi ile ödüle layık görülen Adıyaman Belediyesi adına ödülü alan Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, sokak hayvanlarına yönelik çalışmalarının devam edeceğini belirtti.ŞEHİRDE BU HAFTA

#adıyaman belediyesi,süleyman kılınç,adıyaman,şehirde bu hafta