Başkan Parlak’tan Dağtekin’e Zehir Zemberek Cevap


Gelecek Partisi Çelikhan ilçe başkanı Mehmet Parlak, AK Parti Adıyaman il başkanı Mehmet Dağtekin’in paylaşımına zehir zemberek açıklamalarla cevap verdi. Dağtekin’i yalancılıkla suçlayan Parlak, “Siz menfaat uğruna artık insanların yüzüne yalan konuşacak kadar insanlıktan uzaklaşmışsınız. Siz yaranmak uğruna kendi hatalarınızı ve eksiklerinizi başkalarına mal ediyorsunuz” dedi.

post

 Siyaset    04.08.2021 10:04:26  


AK Parti Adıyaman il başkanı Mehmet Dağtekin sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, “Yaklaşık bir ay önce yol kapatma eylemleri sırasında gecikmeli olarak hastaneye yatırılarak yoğun bakıma alınan ancak yaşam mücadelesini kaybederek hepimizi derin bir üzüntüye sevk eden Abdurrahman Tan kardeşimizin ailesine ve sevenlerine taziyelerimizi sunduk. Merhuma Allah’tan rahmet diliyorum.Mekanı cennet olsun” ifadelerini kullanmıştı.

Dağtekin’in bu açıklamalarına cevap Gelecek Partisi Çelikhan ilçe başkanı Mehmet Parlak’tan geldi.Dağtekin’i yalancılılkla suçlayan Parlak sosyal medya hesabında şu açıklamalarda bulundu.

İŞTE BAŞKAN PARLAK’IN O AÇIKLAMASI

“Sayın #MehmetDağtekin. Siz menfaat uğruna artık insanların yüzüne yalan konuşacak insanlıktan uzaklaşmışsınız. Siz yaranmak uğruna kendi hatalarınızı ve eksiklerinizi başkalarına mal ediyorsunuz. Olaya yabancısın belli ben sana anlatayım Abdurrahman kardeşimizin neden vefat ettiğini hem de maddeler halinde.

1. Olay meydana geldikten sonra olay yerine gelen itfaiyenizde merdiven yoktu.

2.Elektrik dağıtım şirketinin asansör aracı yoktu.

3. Elektrikler geç kesildi.

4. Abdurrahman Tam kardeşim, 20 dakika kadar baş aşağı direkte asılıydı müdahale edecek ekip elemanımız ve ekipmanının yoktu.

5. Gecikme yol kapatmadan değil de sizin yaptırdığınız ve çıkışın tam tersi istikamette olan hastanenize köstebek yuvasına dönmüş şehir içi yollarınızda giderken yaşandı hem de ne kadar süre kayboldu biliyor musun? 20 dakika direkte asılı kalan kardeşim 20 dakikada ters istikamete yaptırdığınız Çelikhan devlet hastanesi yolunda.

6.hastaneye hekim atayan hükümetin Adıyaman yetkilisi siz değil misiniz neden müdahale edebilecek bir hekim yok sorarım size.

7.yol kapama noktasında bizzat oradaydım ve kardeşimi hastaneye kadar ben götürdüm bir dakika dahi gecikme yaşanmadı siz neredeydiniz.

8. Daha sayacak çok şey var ama sözün özü. Siz birilerine yaranma uğruna insanlığınızı kaybetmişsiniz. Yalan kelimesi sizin yaptığınızın yanında masum kalır.

Ambulansla beraber hastane kapısına kadar, bile ayrılmadan Ambulansı takip ettik 1 saniye bile Yolda ambulans gecikmedi bu konu ile ilgili kim yalan söylüyorsa Allah belasını versin

Yalan haber, basın yoluyla yalan söylemek demektir.

Halbuki, münafıklığın birinci alameti yalandır.

Yüce ahlakı tahrip eden yalandır. İslam âlemini zehirleyen yalandır.

Dünyada anarşi ve fesadın birinci kaynağı yalandır.

İnsanlığı güzel şeylerden alıkoyan yalandır.

Müseylime-i Kezzab ile emsallerini dünyada rezil ve rüsva eden yalandır.

Bütün cinayetler içinde tel‘îne ve tehdide birinci derecede layık olan yalandır.

Güzel şeylerin tellallığı ve çirkin şeylerin de teşhirciliği görevlerini deruhde etmiş olan basının, bütün dinler ve sistemler tarafından çirkin addedilen yalan habere meyli, dünyadaki en çirkin cinayetlerdendir.

Sizi insanlığa davet ediyorum... Paylaşımınız düzeltin lütfen Sn. #MehmetDAĞTEKİN” ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Ak Parti il başkanı Mehmet Dağtekin soysal medya hesabında şu paylaşımda bulunmuştu

“Yaklaşık bir ay önce yol kapatma eylemleri sırasında gecikmeli olarak hastaneye yatırılarak yoğun bakıma alınan ancak yaşam mücadelesini kaybederek hepimizi derin bir üzüntüye sevk eden Abdurrahman Tan kardeşimizin ailesine ve sevenlerine taziyelerimizi sunduk. Merhuma Allah’tan rahmet diliyorum.Mekanı cennet olsun” ifadelerini kullanmıştı.

Dağtekin daha sonra paylaşımını şu şekilde düzeltti

“Geçen ay Çelikhan’da elektrik akımına kapılarak yoğun bakıma alınan, bu süreçte bizlerin de hastanede yakınlarını ziyaret ederek teselli ve dualarda bulunduğumuz ancak yaşam mücadelesini kaybeden Abdurrahman Tan kardeşimizin ailesine taziyelerimizi sunduk. Mekânı cennet olsun” ifadelerine yer verdi. ŞEHİRDE BU HAFTA

#mehmet parlak,gelecek parti,ak parti,mehmet dağtekin,tütün eylem,adıyaman,elektirk,akım,ölüm