Başarılı Öğrencilere Kayıt Desteği


Adıyaman Belediyesi, bu yıl üniversite sınavında ilk 20 bine giren Adıyaman merkez ilçe ve merkeze bağlı köylerde ikamet eden öğrencilere 1000 TL kayıt desteğinde bulunacak.

post

 YEREL    14.09.2021 14:24:13  


Adıyaman’da eğitim kalitesinin artması için her türlü projeye ve talebe destek veren Adıyaman Belediyesi, bu yıl üniversite sınavında ilk 20 bine girerek başarı elde eden öğrencilere de desteklerini sürdürüyor.

Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç tarafından üzerinde hassasiyetle durulan eğitim konusunda gerçekleştirilecek olan yardım başvurularının başladığını söyleyen yetkililer, şartları uyan öğrencileri Adıyaman Belediyesi’ne davet etti.

Konu ile ilgili kısa bir bilgi veren Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, Adıyamanlı gençleri önemsediklerini, yapılacak olan bu desteğinde bir gönül hoşluğu olduğunu söyleyerek şunları dile getirdi: “Bu yıl üniversite sınavında ilk 20 bine girme başarısı gösteren Adıyaman il merkezi ve merkeze bağlı köylerde ikamet eden öğrencilerimize kayıt yaptırmaları durumunda 1000 TL kayıt masrafı desteğinde bulunacağız. Bunun için başvurularımız başladı. Adıyaman Belediyesi ana bina zemin katta bulunan Beyaz Masa birimine yapılacak olan başvurular için öğrencilerimizden; Adıyaman il merkezinde ya da merkeze bağlı köylerde ikamet ettiklerine dair ikametgâh belgesi, 2021 yılına ait üniversite sonuç belgesi, üniversite kayıt belgeleri ile İBAN numaralarını gösteren belgeyi istiyoruz. 20 Eylül’e kadar devam edecek olan başvurularla ilgili bilgi almak isteyen öğrencilerimiz, belediyemizin web sitesini ziyaret edebilir. Tüm öğrencilerimize bundan sonraki yaşamlarında başarılar diliyorum.”

Yetkililer ise başvurular için dikkat edilmesi gereken hususları şöyle sıraları: “İstenilen belgelerde, e-Devlet üzerinden alınan karekodlu belgeler geçerli olacaktır. Başvurular mesai saatleri içerisinde yapılabilecektir. Ve belirtilen tarih olan 20 Eylül 2021 Pazartesi gününden sonra yapılacak olan başvurular kabul edilmeyecektir” diyerek öğrencileri uyardı. ŞEHİRDE BU HAFTA

#eğitim,destek,adıyaman belediyesi,süleyman kılınç,adıyaman,şehirde bu hafta