Festival Coşkusu Üçüncü Günde de Devam Etti


Adıyaman Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Adıyaman Gençlik ve Çocuk Festivali’nde, coşku dolu anlar yaşandı.

post

 Kültür Sanat    04.10.2021 18:25:37  


Eğriçay Karali Parkı’nda organize edilen ‘Adıyaman Gençlik ve Çocuk Festivali’nde, çocuklar ve gençler gönüllerince eğlendi. 1 Ekim Cuma günü başlayan, üç gün devam eden festivalde, gündüzleri çocuklara yönelik birbirinden güzel oyunlar sergilenirken, akşamları ünlü sanatçıların sahne aldığı muazzam konserler verildi. Alanda sergilenen birbirinden güzel objeler ve el emeği göz nuru ürünler ise, göz kamaştırdı.    

Etkinlik alanında icra edilen konserlerde adeta izdiham yaşandı. Önceki akşam festivalin son konserleri verilirken, alanı tıka basa dolduran vatandaşlar birbirinden eğlenceli dakikalar yaşadı. Sahne çevresinde izdiham oluştu, bazı vatandaşlar sahnenin iki tarafına kurulan dev ekranlardan konserleri izledi.

Etkinliklerin üçüncü gününde Ünlü Sanatçı İlyas Yalçıntaş ve Servet Ekmen sahneye çıkarak, katılımcılara keyifli dakikalar yaşattı. Sanatçılar birbirinden güzel parçalar okurken, etkinlik alanını dolduran binlerce müziksever coştukça coştu. Kimisi sanatçılara eşlik ederken, kimisi müziğin ritmine ayak uydurarak, gönüllerince eğlendi. Havai fişeklerle gökyüzünde oluşan görsel şölen ise, programa ayrı bir güzellik kattı.  

İzleyiciler arasında yer alarak sanatçıları keyifle dinleyen Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, Ünlü Sanatçı İlyas Yalçıntaş ve Servet Ekmen’e çiçek ve plaket takdiminde bulundu. Performanslarından dolayı kendilerini tebrik etti.  Alandaki coşkulu kalabalığa da hitap eden Başkan Kılınç, bu tür sosyal etkinliklerin devam etmesi için, herkesin maske takması, temizliğe riayet etmesi gerektiğini söyledi ve katılımcılara teşekkür etti.  

Festival kapsamında organize edilen etkinliklere gelen vatandaşlar, bu tür programların sosyal faaliyet olarak gerekli olduğuna değinirken, şimdiye kadar böyle bir kalabalık görmediklerini belirterek, emeklerinden ötürü Adıyaman Belediyesi’ne teşekkür etti.ŞEHİRDE BU HAFTA
 

#adıyaman belediyesi,süleyman kılınç,adıyaman,şehirde bu hafta