Cengiz Holding’den 24 derslikli okul


Adıyaman’da Eti Bakır işletmecisi Cengiz Holding tarafından yaptırılan 24 derslikli Şeref Cengiz İlkokulu törenle açıldı. Cengiz Holding, Türkiye'de en çok ihale alan 5 firmanın arasında yer alıyor.

post

 Eğitim    30.10.2021 10:29:18  


  Mehmet Akif Mahallesinde Cengiz Holding’in çatısı altında faaliyet gösteren Eti Bakır A.Ş. tarafından yapılan 24 derslikli Şeref Cengiz İlkokulu açılışına Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, Cengiz Holding Yönetim Kurulu Üyesi Şeref Cengiz ve davetliler katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Cengiz Holding bünyesindeki ETİ Gübre A.Ş. Genel Müdürü Emre Kayışoğlu, “Cumhuriyetimizin 98. Yılını kutladığımız bu özel günde Adıyaman’a böyle bir eser kazandırmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Cengiz Holding olarak çocuklarımızın iyi bir geleceğe ve iyi bir eğitime sahip olması için üzerimize düşeni her zaman yapıyoruz ve yapmaya devam ediyoruz. Bugün yaptığımız 24 derslikli ilkokulunu Adıyamanlı çocuklarımızın hizmetine sunmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz” dedi.

  Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç konuşmasında, “Cumhuriyetimizin ayakta durmasının en büyük etkeni iyi yetişmiş çocuklar, gençler ve iyi bir eğitim sistemidir. Gençlerimizin güzel bir şekilde yetişmesine vesile olacak böyle güzel bir eseri ilimize kazandıran Cengiz Holding’e çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

  Vali Mahmut Çuhadar, “Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98. yıldönümü olan bu müstesna günde Cengiz Holding tarafından ilimize kazandırılan 24 derslikli ilkokulunun açılışını yaparak eğitim yatırımlarımıza bir yenisini daha ekliyoruz. Eğitim kurumları ve okullar, ülkemizin aydınlık yarınlarının yapı taşlarıdır. Yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımız ve gençlerimize yönelik yapılan her yatırım aslında ülkemizin geleceğine yapılan yatırımdır.. Bu dersliklerden 64 adeti bitirilerek hizmete sunulmuş olup, bugün açılışını yapacağımız 24 derslikte bunlardan biridir. Hayırseverlerimiz tarafından yapılan 118 dersliğin inşaatı ise halen devam ediyor. İki hayırseverimiz tarafından yapılacak olan 20 dersliğimizin protokol imza çalışmaları devam ediyor. Veren el alan elden daha hayırlıdır" dedi.

  İnşa ettikleri bu okulla geleceğe yatırım yaparak ilimize kazandırdıkları bu muhteşem eserden dolayı Cengiz Holding ailesinin bütün bireylerine gönülden teşekkür ediyorum” diye konuştu.

  Yapılan konuşmaların ardından Vali Mahmut Çuhadar, toplumsal sorumluluk anlayışıyla Adıyaman’da eğitime yaptığı katkılardan dolayı Cengiz Holding Yönetim Kurulu Üyesi Şeref Cengiz’e bir plaket verdi.

  Halkoyunları ekibi tarafından yapılan folklor gösterisinin ardından okulun açılış kurdelesi kesilerek, Vali Mahmut Çuhadar ve davetliler tarafından sınıflar ile okulun sosyal alanları gezilerek öğrencilerle fotoğraf çekindi.

Adıyaman’da Eti Bakır işletmecisi Cengiz Holding tarafından yaptırılan 24 derslikli Şeref Cengiz İlkokulu, törenle açıldı. Cengiz Holding,Türkiye'de en çok ihale alan 5 firmanın arasında yer alıyor.

En çok ihale alan 5 şirket

Kalyon Holding,Kolin,Cengiz İnşaat,ERG İnşaat ve Rönesans Holding.ŞEHİRDE BU HAFTA

#cengiz holding,eti bakır,adıyaman,okul