Şehiriçi Ulaşıma Yeni Otobüsler


Adıyaman belediyesi tarafından şehir içi ulaşımına soluk getirmesi amacıyla başlatılan çalışmalar neticesinde son model 5 adet yeni otobüs araç filosuna dâhil edildi.

post

 YEREL    03.11.2021 16:12:32  


Şehir içi ulaşımında halka daha kaliteli hizmet sunmak amacıyla başlatılan çalışmalar neticesinde 5 adet yeni otobüsü araç filosuna dahil eden Adıyaman Belediyesi, yeni araç alımında tercihini; çarpışma önleyici fren asistanı ve dönüş yardımcısı gibi yüksek teknolojili, öncü güvenlik donanımlarıyla ilkleri sunan Mercedes-Benz Conecto Solo’dan yana kullandı. Teslim edilen yeni otobüslerde ayrıca Covid-19 salgınına karşı yeni antiviral etkili yüksek performanslı aktif filtre yazılımı ve aktif filtreler de kullanılarak hijyen seviyesinin artırıldığı açıklandı.

“SON TEKNOLOJİYLE DONATILMIŞ OTOBÜSLER

ADIYAMANLILARA HAYIRLI OLSUN”

Programın açılış konuşmasını yapan Mercedes-Benz Türk Şehir İçi Otobüs ve Kamu Satış Grup Müdürü Orhan Çavuş, “Dünyanın en modern otobüs fabrikalarından biri olan Hoşdere Otobüs Fabrikası’nda üretilen Conecto Solo araçlarımızın ileri güvenlik teknolojileri sayesinde Adıyamanlılar, trafikte güvenli ve konforlu bir şekilde seyahat edecekler. Conecto Solo’nun geniş yolcu kapasitesi sayesinde Adıyaman halkı sosyal mesafelerini koruyarak gönül rahatlığıyla ulaşımlarını sağlayacak. Yeni otobüslerde ayrıca, Covid-19 salgınına karşı yeni antiviral etkili yüksek performanslı aktif filtre yazılımı ve aktif filtreler de kullanılarak hijyen seviyesi artırılıyor. Düşük yakıt tüketiminin sağladığı uygun işletim maliyetleri ve yüksek ürün kalitesiyle Conecto Solo otobüslerimizin Adıyaman Belediyesi’ne uzun yıllar boyunca hizmet edeceğinden eminiz. Adıyaman halkının ulaşım ihtiyaçlarında Conecto Solo otobüslerimizi tercih ederek konfor ve güvenliğe önem veren Adıyaman Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz. Adıyaman halkının sağlıklı günlerde araçlarımızla seyahat etmelerini temenni ediyoruz” dedi.

“SON 1 YIL İÇERİSİNDE ARAÇ FİLOMUZA

50 MİLYON TL’LİK YATIRIM YAPTIK”

Son olarak kürsüye gelen Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç ise belediyenin araç filosuna son bir yılda 50 milyon TL’lik yatırım yaptıklarını söyleyerek, şunları dile getirdi: “Önceliğimiz hizmet ve insandır. Bundan dolayı insanlarımız için daha konforlu ve güvenli hizmetlere imza atmak için gayretle çalışıyoruz. Aldığımız otobüslerin özellikleri de bu önceliklerimize uyuyor. Daha önce 40 olan belediye otobüs sayımız, bunlarla birlikte 45’e yükselmiş oldu. Böylelikle son bir yılda araç filomuza yaklaşık 50 milyon TL’lik bir yatırım yapmış oluyoruz. Bu yatırımlarla gerek altyapı, gerekse üstyapı çalışmalarında çok güçlü bir araç filosuna sahip olmuş olduk. Tabi ki bu yetmez, daha da devamını getirmemiz lazım. Halkımız için ne yapsak azdır. Bu konuda emeği geçen tüm arkadaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Mercedes-Benz yetkililerine de, bu otobüsleri ilimize uygun fiyata kazandırmamızı sağladıkları için teşekkür ediyor ve onlardan Adıyaman’la bağlarını koparmamalarını ve Adıyaman’a yatırımlar yapmalarını istiyoruz. Mercedes-Benz gibi güçlü bir firmayı Adıyaman’da görmek istiyoruz.” ŞEHİRDE BU HAFTA

#adıyaman belediyesi,süleyman kılınç,adıyaman,şehirde bu hafta