İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden Tut Belediyesine Araç Desteği


İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Adıyaman’ın Tut İlçe Belediyesine araç desteğinde bulundu.

post

 Güncel    16.11.2021 15:58:02  


Adıyaman’ın Tut ilçesinin CHP’li belediye başkanı Mehmet Kılıç, geçtiğimiz günlerde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e bir ziyaret gerçekleştirmişti. Görüşmede, Tut ilçesinin makine, ekipman ve araç desteğine ihtiyacı olduğunu gündeme getiren Başkan Kılıç,Başkan Soyer’den olumlu yanıt almıştı. Kılıç’ın talebini geri çevirmeyen CHP’li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, araç gönderilmesi için prosedürlerin yerine getirilmesi talimatını vermişti.

SÖZÜNÜ TUTTU

Başkan Soyer’in talimatıyla başlatılan işlemlerin ardından, İzmir Büyükşehir Belediyesi, 1 adet çöp toplama aracını Tut Belediyesi’ne hibe etti.

Tunç Soyer’e teşekkür eden Tut Belediye Başkanı Başkan Mehmet Kılıç, “İzmir Büyükşehir Belediyemiz bize gerçek anlamda ağabeylik yapan bir konumda. İzmir’den gelen çöp aracı ile makine parkurumuz daha da güçlendi. İzmir’imizin desteği bununla da sınırlı kalmayacak. Sayın Başkan Tunç Soyer ile görüşmemizde, Tut’un yöresel ürünlerinin pazarlanması konusunda da destek istemiştik. Bu konuda da olumlu yanıt aldık, temaslarımız devam ediyor, kendilerine ilçem adına çok teşekkür ediyorum “dedi.İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’da Kahta Belediyesine 1 adet otobüs hibe etmişti.ŞEHİRDE BU HAFTA

#tut belediyesi,tunç soyer,izmir,adıyaman,araç,hibe