Erdemoğlu Ailesi Tarafından Yapılan Taziye Evi Tamamlandı


Erdemoğlu ailesi tarafından Adıyaman’ın Tut ilçesinde yapılan modern taziye evi tamamlanarak anahtarı Belediye Başkanı Mehmet Kılıç’a teslim edildi.

post

 YEREL    20.11.2021 11:31:43  


Adıyaman ve ilçelerine birçok hizmetleri bulunan Adıyamanlı hayırsever iş insanı Ali Erdemoğlu Tut ilçesinde yaptırdığı babasının adını taşıyan taziye evini, Tut’a gelerek, Belediye Başkanı Mehmet Kılıç’a imzalanan protokol ile teslim etti. Taziye Evi, belediye tarafından son düzenlemeler yapıldıktan hemen sonra hizmet vermeye başlayacak.

ALİ ERDEMOĞLU TUT’U ZİYARET ETTİ

İş İnsanı Ali Erdemoğlu, merhum babası Mehmet Erdemoğlu’nun adına yaptırdığı Taziye Evi’ni teslim etmek üzere Tut ilçesine geldi. İnşaatın yapımına imza atan mühendis ve teknik kadronun da hazır bulunduğu ziyarette, Belediye Başkanı Mehmet Kılıç ile bir araya gelen Ali Erdemoğlu, Tut’un başka eksiklerini de görüştü. Tut ilçesini çok sevdiğini belirten Erdemoğlu her zaman destek olmaya hazır olduğunu da ifade etti.

BAŞKAN KILIÇ TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Mehmet Kılıç ise, Ali Erdemoğlu’na teşekkür ederek “Taziye Evi, ilçemiz için önemli bir ihtiyaçtı. Sayın Ali Erdemoğlu’na geçtiğimiz yıl bu talebimizi ilettik. Bir an olsun tereddüt etmeden, talebimizi kabul etti. Bir yıl gibi kısa bir sürede tamamlanan taziye evini bize teslim etti. Şunu ifade etmek istiyorum ki, Erdemoğlu ailesi Adıyaman ve bölgesi için hakikaten bir şans. Ben Erdemoğlu ailesinin kalbindeki Adıyaman sevgisini biliyorum. Bölgemizden yetişen diğer iş insanlarından da aynı duyarlılığı bekliyor ve Erdemoğlu ailesini örnek almalarını diliyorum. Bu vesileyle kendilerine bir kez daha teşekkür etmek istiyorum” dedi.

KOMPLE BİR SOSYAL TESİS

Son derece modern bir şekilde yapılan, yapımı sırasında hiçbir fedakarlıktan kaçınılmayan Taziye Evi, bay ve bayanlar için ayrı bölümlerden oluşuyor. Mehmet Erdemoğlu Vakfı bünyesinde yaptırılan Taziye Evi, gerektiğinde sosyal projelerde de kullanılabilecek. Son düzenlemeleri yapılan Taziye Evi, önümüzdeki günlerde hizmet vermeye başlayacak. ŞEHİRDE BU HAFTA

#erdemoğlu holding,taziye evi,tut,adıyaman,hizmet,ali erdemoğlu