‘Kuzey Çevreyolu ile Ulaşım Rahat Bir Nefes Alacak’


Organize Sanayi Bölgesi ile Küçük Sanayi Sitesi arasında devam eden Kuzey Çevreyolunda incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, yolun tamamlanmasıyla Adıyaman’ın ulaşımdaki önemli bir sorunun daha çözüleceğini dile getirdi.

post

 YEREL    28.11.2021 12:41:36  


Adıyaman Belediyesi, şehir içi ulaşım ağını geliştirmek için Organize Sanayi Bölgesi ile Küçük Sanayi Sitesi bağlantısını sağlayacak olan Kuzey Çevreyolunda çalışmalar devam ediyor.

Karapınar Mahallesi’nde bulunan Organize Sanayi bölgesi civarındaki çalışmaları yerinde inceleyen Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, burada sorumlulardan bilgi aldı. İncelemeler sonunda yaptığı konuşmada, Adıyaman için her alanda ve her anlamda çalışmalarına devam ettiklerini söyleyen Başkan Kılınç, “İlimizdeki trafik sorununu rahatlatmak amacıyla yeni açtığımız çevre yollarından biri olan Kuzey Çevreyolunda incelemelerde bulunduk. Söz verdiğimiz gibi her alanda ve her anlamda gelişen bir Adıyaman için çalışmalarımıza devam ediyoruz” diye konuştu.ŞEHİRDE BU HAFTA

#adıyaman belediyesi,süleyman kılınç,adıyaman,şehirde bu hafta