Kahtalılar bunu hak etmiyor..


KAHTA BELEDİYESİNDE SULAR DURULMUYOR BAŞKAN YARDIMCISI GEYİK, SOKAK ORTASINDA DARP EDİLDİ BAŞKAN TOPRAK'IN YAPTIRDIĞI HABER, TURANLI AİLESİ TARAFINDAN NOTER KANALIYLA YALANLANDI, HABER GERİ ÇEKİLDİ BAŞKAN TOPRAK, MAĞDUR ETTİĞİ VATANDAŞ'I YİNE OYUNA GETİRDİ KAHTA İLÇESİNİN AK PARTİLİ BELEDİYE BAŞKANI ABDURRAHMAN TOPRAK HAKKINDA ORTAYA ATILAN İDDİALARIN ARDI ARKASI KESİLMEZKEN, HAFTA İÇERİSİNDE YAŞANAN BİRÇOK OLAY KAHTA BELEDİYE BAŞKANI ABDURRAHMAN TOPRAK'IN BAŞINI AĞRITACAK GİBİ GÖRÜNÜYOR.

post

 Güncel    2016-09-26  


            

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde hafta içerisinde Ak partili belediye başkanı Abdurrahman Toprak, başkan yardımcısı Halil Geyik ve vatandaşlar arasında birçok olay yaşandı.

iddialara göre: Kahta belediye başkanı Abdurrahman Toprak'ın yardımcısı Halil Geyik, Kahta ilçesinde aracıyla seyrederken imar konusunda zorluk çıkardığı inşaat firmasının sahipleri tarafından aracından indirilerek darp edildi. yaşananlara tanık olan çevredeki vatandaşlar araya girerek kavganın büyümesi önlendi. vatandaşlar, bu durumun Kahta ilçesinde imar konusunda belediye ile vatandaşlar arasındaki sıkıntıların artık had safhaya ulaştığını gösterdiğini ifade ettiler.

yaşanan ikinci olayda ise Kahta belediye başkanı Abdurrahman Toprak ile Turanlı ailesi arasında yaşandı.

Yine iddialara göre: Kahta belediye başkanı Abdurrahman Toprak, Bağlar mahallesinde bulunan sebze hali yeri olan arsanın hak sahiplerinin kendi rızalarıyla belediyeye verdiğini haber yaptırdı ve bu haberi sosyal medya üzerinden duyurdu. ancak arsanın hak sahipleri olan Turanlı ailesinin fertleri, noter yoluyla Kahta belediye başkanı Abdurrahman Toprak'ın haber yaptırdığı gazeteciye ihtarname gönderdiği ve haberin yalan ifadelerle dolu olduğu ortaya çıktı.

yaşanan son olayda ise daha önce gazetemizde de haber yaptığımız mağdur bir vatandaş ile ilgili bir olay.

iddialara göre: Kahta belediyesi Nihat Türk isimli bir vatandaşa ait içerisinde ev bulunan bir araziyi şahıstan habersiz yeşil alana çeviriyor.Daha sonra şahsın arazisini kendisine tekrardan para ile satmak istiyor.Çaresiz olan vatandaş belediyenin teklifini kabul ederek borç-harç ederek arazisini almaya çalışıyor. parayı belediyenin hesabına yatıran Türk,tapu dairesine arsasını/evini almaya gittiğinde tapu üzerinde 77 tane icra olduğunu görüyor ve bu şekilde almayacağını söylüyor.Aylarca git-gel mağdur edilen vatandaşın haberi gazetemizde yayınlanınca,vatandaşı arayan belediye başkanı toprak devreye adamlar  koyup mağduriyetinin giderileceğini söylüyor.Belediye başkanı ve yardımcıları tarafından her gün aranılan şahıs ne denildiyse mecbur yapmak zorunda kalıyor.Son olarak avukatla konuşarak parasını ve evini kurtarmak için kendisine söylenenleri bir bir yapıyor ancak bu defa yeni bir oyunla karşı karşıya kalıyor.Öyle bir oyun ki tarihe geçecek ve intikam kokan bir oyun.Belediye  icra dosyasına/ hesabına parayı yatıracağı yerde parayı şahsi hesabına yatırıyor. Kahta belediyesi bu oyunla birlikte şahsın arazisini geri alma hayallerini suya düşürüyor. çünkü şahıs, icra kalkmayınca tapusunu alamıyor. konuyu avukatlarıyla görüşen şahıs yeni bir dava açmaya hazırlanıyor. HABER MERKEZİ

adıyaman,kahta belediyesi,ak parti adıyaman,rant,darp,abdurrahman toprak,