Çelikhan’da Doğalgaz Kesintisine Tepki


Taşıma yoluyla gazın verildiği Adıyaman’ın Çelikhan ilçesi ve Pınarbaşı beldesinde bu sabahtan beri doğalgaz kesintisi yaşanıyor. Kışın en zor geçtiği ilçelerden biri olan Çelikhan’da gazın kesilmesi ilçe sakinlerinin tepkisine neden oldu.

post

 YEREL    19.01.2022 16:23:24  


Dünden bu yana kar ve tipinin etkili olduğu Adıyaman’da, hayat durma noktasına geldi.Bir üzücü haberde Çelikhan ilçesinden geldi. Kışın sert yüzünü gösterdiği bu günlerde  Çelikhan ilçesinde doğalgazın kesilmesi  ilçe sakinlerinden tepki ile karşılandı.Bu sabahtan beri doğalgazın kesildiğini söyleyen Çelikhanlı  vatandaşlar, “Doğalgaza güvendik, odun kömür almadık, soba kurmadık.Kışın en sert geçtiği ilçede doğalgaz kesintisi yaşanıyor.Peki ne ile nasıl ısınacağız? Yemeği nasıl pişireceğiz? Bu kış gününde bu kesinti Allah’tan reva mı? Çoluk çocuk ne yapalım,ne yiyelim,nasıl ısınalım, nereye gidelim? “diyerek tepkilerini dile getidiler.

AKMERCAN NE DİYOR?

AKMERCAN Gaz firması tarafından abonelere gönderilen mesajda ise, "Adıyaman bölgemiz ve çevresindeki yoğun kar yağışı nedeniyle Çelikhan ilçesi ve Pınarbaşı beldesine ulaşım elverişsiz hava koşulları nedeniyle sağlanamamaktadır. Karayollarının açılmasını müteakip Çelikhan ve Pınarbaşı şehirlerine CNG sevki tekrar başlayacaktır. Doğalgaz akışının sağlanması Devletimizin tüm imkanları seferber edilmiş olup, yaşanan aksaklık nedeniyle siz değerli abonelerimizin anlayışı için teşekkür ederiz." ŞEHİRDE BU HAFTA

#doğalgaz,çelikhan,adıyaman,kesinti,kış