Adıyaman Belediyesi: Tüm Yollar Açıldı


Adıyaman'da karla mücadele çalışmalarını sürdüren Adıyaman Belediyesi, şehir merkezindeki tüm yolları kardan temizlediklerini ve ulaşım probleminin ortadan kaldırıldığını duyurdu.

post

 YEREL    27.01.2022 16:12:46  


Konu ile ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, ana arterler başta olmak üzere tüm cadde ve sokaklarda yolların ulaşıma açıldığını söyleyerek, ekip arkadaşlarına teşekkür etti.

Başkan Kılınç konu ile ilgili olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları ifade etti: "Adıyaman'ımızda tüm yollarımız açık, hiçbir mahallemizde ulaşıma dair bir problemimiz yok. Mimar Sinan Mahallesi, Yeni Mahalle, Vartana Yolu, Esentepe, 3. Çevreyolu, Atatürk Bulvarı, Eski Kahta Caddesi, Altınşehir Mahallesi, Alitaşı Mahallesi, Eskisaray Mahallesi, Ulucami Mahallesi, Musalla Mahallesi, Yenipınar Mahallesi ve Sıratut Mahallesi'nde muhtarlarımızla birlikte incelemelerde bulunduk. Adıyaman Belediyesi olarak yaşanabilecek olumsuzlukları ortadan kaldırmak için arkadaşlarımız her türlü müdahaleyi yapıyor."

Başkan Kılınç, Küçük Sanayi Sitesi ve Galericiler Sitesi'ni de ziyaret ederek, site içindeki kar temizleme çalışmalarını yerinde inceleyip bölge esnafı ile bir araya geldi.ŞEHİRDE BU HAFTA

#adıyaman belediyesi,süleyman kılınç,adıyaman,şehirde bu hafta