“ŞEHRİ YAMAN”, BU HAFTA TRİBÜN ŞOV YAPACAK


MAÇ İÇİN ÇALIŞMALARINA BAŞLAYAN ŞEHRİ YAMAN TARAFTAR GRUBU YÖNETİMİ, TRİBÜNLERE DAĞITILMAK ÜZERE KENDİ İMKANLARIYLA 200 ADET TARAFTAR FORMASI, 200 ADET ATKI İLE KENT MERKEZİNDE ASILACAK OLAN 100 ADET MAÇ AFİŞİ HAZIRLADI.

post

 4    2016-10-06  


Adıyaman’da yıllardır spora gönül vermiş gençlerden oluşan ve tek amaçlarının tribünde takımlarına 90 dakika destek vermek olan “şehri yaman” taraftar grubu, bu hafta oynanacak olan Adıyaman 1954 spor ile Kahramanmaraş belediye spor maçı için tribünde şov yapmaya hazırlanıyor.

 

Şehri yaman taraftar grubu yönetimi yaptığı açıklamada; “şehri yaman grubu olarak Adıyaman 1954 spora her zaman koşulsuz destek veriyoruz. Amacımız tribünlere gelerek takımımıza destek olan Adıyamanlıları 90 dakika boyunca güzel ve coşkulu bir atmosfer yaşatmak istiyoruz. Bu nedenle şehri yaman grubu olarak Pazar günü stada daha fazla insan çekebilmek için bir takım çalışmalar yaptık. Taraftarlara dağıtılmak üzere 200 adet forma, 200 adet atkı hazırlattırdık. Çarşı merkezinde belli noktalara maç afişi asarak Adıyamanlıları maça gelmeleri için teşvik edeceğiz. Bütün masrafları yönetim olarak biz karşılıyoruz. Bu nedenle bütün imkanlarımızı seferber ettik.  Bütün futbolseverlerden de aynı özveriyi göstermelerini ve Pazar günü tribündeki yerlerini alarak Adıyaman 1954 spor’u desteklemelerini istiyoruz” sözlerine yer verdiler. HABER MERKEZİ

tayfun güzel, ferhat vural, sehirde bu hafta, spor, adıyaman 1954