Tebrikler,helal olsun


Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu dördüncü sınıf öğrencisi ve Milli Sporcumuz Gamze KIZILDAĞ Gençler 23 Yaş Altı Ferdi Türkiye Halter Şampiyonası’nda 53 kilogramda Türkiye şampiyonu oldu.

post

 4    2016-10-11  


Zonguldak’ta gerçekleştirilen şampiyonada Gençler 23 Yaş Altı Ferdi Türkiye Halter Şampiyonası’nda Adıyaman’ı ve Üniversitemizi temsil eden Milli Sporcu Gamze KIZILDAĞ, 53 kilogramda rakiplerini eleyerek Türkiye şampiyonu oldu. Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nda antrenörü ve babası Ziya KIZILDAĞ gözetiminde çalışmalarına devam eden KIZILDAĞ, hedefinin Avrupa Şampiyonası’nda şampiyonluk olduğunu ifade etti.

Öğrencimiz KIZILDAĞ’ı başarısından dolayı tebrik eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ, KIZILDAĞ’a başarılarının devamını dileyerek her yanında olduklarını kaydetti. 2016-2017 eğitim öğretim sezonunda Üniversitemizin büyük bir ivme kazanacağını belirten Prof. Dr. GÖNÜLLÜ Adıyaman’ın ve Üniversitemizin adının, ulusal ve uluslararası organizasyonlarda elde başarılarla duyuracağını söyledi.HABER MERKEZİ

adıyaman üniversitesi,ferhat vural,şehirde bu hafta,m.talha gönüllü