Güzel bir hizmet..


Adıyaman Belediyesi’nden Taburcu Olan Hastalara Önemli Hizmet Halk odaklı belediyeciliğe büyük önem veren Adıyaman Belediyesi, Adıyaman 400 Yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden taburcu olan ve aracı olmayan hastaları tahsis ettiği araçla ücretsiz olarak evine kadar götürüyor.

post

 Sağlık    2016-10-11  


Halkla sürekli iç içe olan ve halk odaklı belediyeciliğe büyük önem veren Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu’nun bir projesi daha hayata geçirildi.

Adıyaman Belediyesi tarafından uygulamaya konulan ‘Alo Taksi’ projesi kapsamında, 400 Yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yatalı olarak kalan ve tedavi sonunda taburcu olan hastalar için taksi tahsis eden Adıyaman Belediyesi, kendisine ait personel ve araçla hastaneden taburcu olan ve aracı olmayan hastaları ücretsiz olarak evlerine kadar götürüyor.

Konu ile ilgili bilgi veren yetkililer, Adıyaman Belediyesi tarafından hayata geçirilen, Adıyaman 400 Yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından da yönlendirme hizmetinin yapıldığı projenin asıl amacının şehrin dışında olan hastanede yatan ve tedavi sonrasında taburcu olan hastaların ulaşım problemi yaşamaması olduğunu dile getirerek, “Taburcu olan hastalar, konu ile ilgili bir sorumlu tarafından bilgilendirildikten sonra talep etmeleri halinde bir form doldurarak bu hizmetten yararlanabilecekler. Şu an hizmetimiz yeni olduğu için günde 3 ila 5 arasında hastaya bu hizmeti veriyoruz ancak ilerleyen süreçte günde 20 ila 30 arasında hastaya hizmet verileceğini tahmin ediyoruz” şeklinde konuştular.

Hizmetten duydukları memnuniyeti dile getiren hasta ve hasta yakınları ise Adıyaman Belediyesine teşekkür ettiler.HABER MERKEZİ

adıyaman belediyesi,şehirde bu hafta gazetesi,