BAŞKAN KUTLU’DAN MÜDÜRE, “İLGİSİZLİK” FIRÇASI!


“TABUTLARIN ÜZERİNE BİR KARIŞ TOZ VAR” “VATANDAŞA BÖYLE Mİ HİZMET EDİYORSUNUZ”? “15 DAKİKADIR BURADAYIM VE CENAZE SAHİPLERİNE YARDIM EDEN HİÇBİR PERSONEL GÖRMEDİM”

post

 Şehirde Bu Hafta    2016-10-19  


Adıyaman’da son dönemlerde birçok biriminde aksayan işler nedeniyle kamuoyu tarafından eleştirilere maruz kalan Adıyaman belediyesinin personeline, son olarak mezarlıkta yaşanan aksaklıklar nedeniyle bu defa da belediye başkanı Fehmi Hüsrev Kutlu tepki gösterdi. Cenazelerin konulacağı masaların yerleştirilmediği, tabutların ise çok kirli olduğunu gören Adıyaman belediye başkanı Fehmi Hüsrev Kutlu, mezarlık müdürlüğü müdür ve personelini cenaze sahiplerinin önünde adeta haşladı.

 

Adıyaman belediye başkanı Fehmi Hüsrev kutlu, katıldığı cenaze töreninde adeta küplere bindi. Mezarlık müdürlüğü personelini cenaze sahiplerinin önünde adeta haşlayan başkan Kutlu, tabutların kirli olması, cenazelerin konulacağı salacaların yerleştirilmemesi ve personelin cenaze sahiplerine yardımda bulunmaması nedeniyle mezarlık müdürü ve personele fırça atan başkan Kutlu; ben 15 dakikadır buradayım ve hiçbir personel görmedim. Tabutların üzerinde bir karış toz var. Vatandaşımıza böylemi hizmet veriyoruz. Niye ilgilenmiyorsunuz? Diyerek tepki gösterirken cenaze sahipleri uluorta yaşanan bu tartışmayı hayretler içerisinde izlediler. HABER MERKEZİ

adıyaman,şehirde bu hafta, tayfun güzel, ferhat vural, belediye, hüsrev kutlu, şehit