Başkan Kılıç İstanbul’dan Müjdelerle Döndü


Çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere İstanbul’a giden Tut ilçesi belediye başkanı Mehmet Kılıç, Kadıköy ve Kartal belediye başkanlarından Tut ilçesinde yapılacak sağlıklı yaşam parkı için söz aldı.

post

 YEREL    25.03.2022 13:35:25  


Adıyaman’ın Tut ilçe belediye başkanı Mehmet Kılıç, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere İstanbul’a gitti. İstanbul’ da CHP’li Kadıköy ve Kartal belediye başkanlarını ziyaret etti.

Ziyareti ile açıklamalarda bulunan başkan Kılıç, Kadıköy ve Kartal Belediye başkanlarından Tut ilçesinde Sağlıklı Yaşam Parkı Yapımı sözünü aldığını ve en kısa sürede çalışmalara başlayacağını söyledi. Başkan Kılıç,” İlçe Halkımıza vermiş olduğumuz sözleri yerine getirmek için gece gündüz demeden ziyaretler gerçekleştiriyoruz.  Bugün İstanbul ilimizin Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı ve Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel Beyi ziyaret ederek, ilçemizde yapılacak Sağlıklı Yaşam Parkı sözünü aldık.  Tut ilçemizde vatandaşlarımız güvenli bir alanda gönül rahatlığıyla vakit geçirebilecek. Şehrin kalabalık ortamından uzaklaşıp vatandaşların bisiklete binip yürüyüş yapabilecekleri modern bir parkı en kısa sürede Tut’lu hemşerilerimizin hizmetine sunacağız “ifadelerini kullandı. ŞEHİRDE BU HAFTA

#tut belediyesi,adıyaman,mehmet kılıç,istanbul