Haşim Başkan Güven Tazeledi


Saadet Partisi Adıyaman il başkanlığı 5.olağan kongresini gerçekleştirdi. Yapılan kongrede mevcut Başkan Haşim Asnuk yeniden Saadet Partisi Adıyaman il başkanı seçildi.

post

 Siyaset    12.06.2022 17:05:41  


Saadet Partisi Adıyaman il teşkilatı 5.Olağan kongresini gerçekleştirdi.

Adıyaman Belediyesi konferans salonunda yapılan kongreye, Saadet Partisi Konya milletvekili ve gençlik kolları başkanı Abdülkadir Karaduman, GİK üyesi Yaşar Canbay, Adıyaman Barosu başkanı Av Bilal Doğan, İYİ Parti, Deva Parti, HDP, HÜDA PAR, Anavatan partisi il başkanları, Kahta Belediye başkanı Yusuf Turanlı, çeşitli STK temsilcileri ve Saadet Partililer katıldı.

 Kongrede bir konuşma yapan Saadet Partisi Adıyaman il başkanı Haşim Asnuk şunları söyledi: “Öncellikle Kuzey Irak’ta sürdürülen operasyonda şehit olan Gölbaşılı hemşerimiz Piyade Komando Sözleşmeli Er Fuat Özer kardeşimize Allah’tan rahmet ailesine ve milletimize başsağlığı diliyorum.

Değerli dava ve yol arkadaşlarım. Rahmetli hocamız Necmettin Erbakan nasıl ki 1969 yılında bağımsızlar hareketi olarak aynı inançla yola çıktıysa, bugün Saadet Partisi olarak aynı inanç ve coşkuyla yola devam ediyoruz. Ülkemizde siyaset gittikçe kötü bir hal almaya başladı. Ötekileştiren, düşmanlaştıran bir dil ve söylem adeta siyaseti rehin almıştır. Biz Millî Görüşçüler olarak sözü güzel söylemekten memleketin sorunlarını dile getirmekten asla vazgeçmeyeceğiz. Bugün ülkemizde temel sorun insanca yaşamdır. Saadet Partisi olarak insanı yaşatmak ve insanca yaşamak temel hedefimizdir. Kongremizin hayırlara vesile olmasını diler, katıldığınız için hepinize sevgi ve saygılarımı arz ediyorum “ifadelerini kullandı.

Başkan Asnuk’un konuşmasından sonra, Kahta belediye başkanı İ.Yusuf Turanlı, GİK üyesi Yaşar Canbay ve Milletvekili Abdulkadir Karaduman birer konuşma yaptılar. Konuşmaların ardından tek liste halinde gidilen seçimde Haşim Asnuk, yeniden Saadet Partisi Adıyaman il başkanlığına seçildi.ŞEHİRDE BU HAFTA

#saadet partisi,adıyaman,haşim asnuk ,kongre