Kenan Doğanı Hizipçilikle Suçlayıp İstifa Etti


İYİ Parti Adıyaman merkez ilçe başkanı Mehmet Hakan Karaaslan, il başkanı Kenan Doğan’ı hizipçilikle suçlayarak merkez ilçe başkanlığından istifa etti.

post

 Siyaset    27.06.2022 16:54:41  


İYİ Parti Adıyaman merkez ilçe başkanı Mehmet Hakan Karaaslan istifa etti. Karaaslan istifa gerekçesinde il başkanı Kenan Doğan’ı sert ifadelerle eleştirdi. Karaaslan yaptığı basın açıklamasında şunları dile getirdi.

“Kurucusu olduğum iyi partinin merkez ilçe başkanlığını 2,5 yıldır yürütmekteyim. İl başkanı ve 3-5 hizipçinin parti hakkındaki sığ düşünceleri, fikirlere saygı duymamaları istifamın nedeni olmuştur. Bu sebeplerden dolayı kendi rızam ve isteğim ile İYİ Parti Adıyaman merkez ilçe başkanlığı görevimden istifa ediyorum.

 Bu süre zarfında teşkilatta görev almış partili arkadaşlarım, delegeler, üyeler, basın mensupları ve bana gönül vermiş bütün Adıyamanlı hemşerilerime sonsuz teşekkür ediyorum. Partimde bir nefer olarak çalışmaya ve elimden gelen bütün gayreti göstermeye devam edeceğim. Ve istifamı Hz. Ömer’in güzel bir sözüyle bitirmek istiyorum.

‘’Kişiliğini makamdan alanlar makamdan sonra kişiliksiz kalırlar’ ’diyerek kriteri belirlemiş. Yani makama şeref veren insanlara ihtiyacımız var, makamdan şeref alanlara değil.” İfadelerini kullandı. ŞEHİRDE BU HAFTA

#iyi parti,adıyaman,istifa,hakan karaaslan,kenan doğan