ADIYAMANLI BAYAN ESKRİMCİ, TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU


Türkiye Eskrim Federasyonu Başkanlığının 04–06 Kasım tarihlerinde Trabzon’da yapılan Minikler ve Gençler Epe Türkiye Şampiyonasında Adıyamanlı bayan sporcu Nisanur Özkalaycı Türkiye Şampiyonu oldu.

post

 4    2016-11-09  


Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, Trabzon ilinde yapılan eskrim Epe Türkiye Şampiyonasına Adıyaman’dan 17 sporcunun katıldığını ve Gençler kategorisinde Türkiye Şampiyonluğu elde ettiklerini söyledi.

Eskrim sporunda erkekler kadar bayan sporcularında büyük başarılara imza attığını belirten Bağcı:”Genç eskrimcilerimiz başarılarına her geçen gün bir yenisini eklerken Trabzon’da yapılan Epe Türkiye Şampiyonasında birincilik elde ederek ilimize büyük bir mutluluk yaşatan bayan eskrim sporcumuz Nisanur Özkalaycı’yı tebrik ediyorum. Gelecekte olimpiyatlarda Adıyaman ismini gururla duyabilmek için azimle çalışmalarını sürdüren tüm sporcularımızı ve antrenörlerimizi elde ettikleri başarıdan dolayı kurumum ve ilimiz spor camiası adına gönülden kutlar, başarılar dilerim” dedi. HABER MERKEZİ

 

adıyaman,gençlik ve spor il müdürlüğü,şehirde bu hafta