ADIYAMANLI SANATÇI KEMAL ARDA’DAN HAYRANLARINA MESAJ VAR


ARDA; “BABAMIN RAHATSIZLIĞI NEDENİYLE ARA VERDİĞİM MÜZİK ÇALIŞMALARIMA KISA SÜRE SONRA DEVAM EDECEĞİM. "TURGAY BAŞYAYLA İLE LEZZET DURAĞI" İSİMLİ PROGRAMDA KONUK OLACAĞIM VE ADIYAMANLILARA MÜZİK ZİYAFETİ SUNACAĞIM İÇİN ÇOK MUTLUYUM”.

post

 5    2016-11-23  


Adıyamanlı sanatçı Kemal Arda, yıllarca il dışında yürüttüğü müzik yaşantısını babasının geçirdiği rahatsızlık nedeniyle yarıda keserek memleketi Adıyaman’a döndü. Başta İstanbul ve adana olmak üzere birçok ilde televizyon programı yapan ve Adıyaman’ın tanıtımına katkı sunan sanatçı, “Kemal Arda İle Müzik Keyfi” isimli programı ile Türkiye genelinde oldukça geniş kitlelere ulaştı. Şu sıralar müzik çalışmalarına geçici olarak ara veren ve babasının tedavisiyle ilgilenen Kemal Arda, yine de müzikten kopamıyor. Hayranlarının yoğun ilgisi nedeniyle sosyal medya ve paylaşım sitelerinde eserlerini canlı olarak seslendiren Kemal Arda, sanatçı dostları tarafından da yalnız bırakılmıyor. Son olarak Adıyaman’a gelen ve program çekimleri yapacak olan Türk halk müziği sanatçısı Turgay Başyayla, kendi programı olan “turgay Başyayla ile lezzet durağı” isimli programının çekimlerine konuk olarak Adıyamanlı sanatçı arkadaşı kemal arda’yı davet ederek sanatçıya destek verdi.

 

 Hayranlarına yaptığı açıklama ile teşekkür eden Kemal Arda, açıklamasında şu sözlere yer verdi; “Babamın rahatsızlığından dolayı Adıyaman yerleştim. Müracaat etmeden çağrılmamıza rağmen o ses Türkiye ye bile gidemedik. Show Tv için çekilen bir program Adıyaman’a gelecek bizden önce değerli abilerimizle yapmışlar fakat benim burada olduğunu duyunca sağ olsunlar Adıyaman’ı temsilen beni seçtiler ve benimle program yapacaklar. Turgay Başyayla ile lezzet durağı Bende Adıyaman’ımızı en güzel şekilde temsil edeceğim inşallah. Ayrıca çok yakında ulusal bir kanalda kendi Tv müzik programım "Kemal Arda ile Müzik Keyfi" tekrar başlıyor. Son olarak; “sevenlerimize yakında çok güzel birde sürprizimiz olacak. Adıyaman beni seviyor, bende Adıyaman'ı ve Adıyamanlıları seviyorum. Ben Adıyaman'da olduğum için mutluyum çünkü benim için en büyük makam ve mevki; Adıyamanlıların gönlünde olmaktır, bunun içinde çok şükür Allah'a” diye konuştu. HABER MERKEZİ

tayfun güzel, ferhat vural, sehirde bu hafta, magazin, kemal arda, adıyaman