CHP’li Doğan’dan Mansur Yavaş’ın Ziyaretine Zehir Zemberek Açıklama


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın CHP Adıyaman il başkanlığını ziyaret etmesi bazı CHP’lilerde tepkiyle karşılandı. CHP’li iş insanı Yusuf Doğan,” Kendini ‘Halk’ın efendisi’ sanan vekalet makamını kişisel çıkarlarına göre kullanan dönem siyasetçilerinin zübükzade hamleleri ne yazık ki dev çınar partimize yani Cumhuriyet Halk Partisi’ne ciddi zararlar vermektedir” dedi.

post

 Siyaset    05.10.2022 15:42:14  


Bir davet üzerine Adıyaman’a iki günlük ziyaret gerçekleştiren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın Adıyaman ziyaretinin yankıları devam ediyor.

İsmi Cumhurbaşkanı adayları arasında geçen Mansur Yavaş’ın Adıyaman ziyareti, CHP’ de çatlaklara yol açtı. Dün CHP Kahta ilçe başkanlığını bugün de il başkanlığını ziyaret eden Mansur Yavaş’ın ziyaret yankıları sürerken konu ile ilgili bir açıklama da CHP’li iş insanı Yusuf Doğan’dan geldi.

Doğan, Yavaş’ın CHP il başkanlığına yaptığı ziyarette bazı görüntüleri de alarak sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, isim vermeden milletvekili ve il başkanına yönelik zehir zemberek eleştirilerde bulundu.

    İşte CHP’li Doğan’ın açıklaması:

“Ankara Büyükşehir belediye başkanı Adıyaman’a geliyor, Kahta Belediye başkanının oğlunun kirvesi olarak.. Cumhuriyet Halk Partisi il başkanı ve ekürisi sanki onlar Mansur başkanı getirmişler gibi havaya girmişler.. Ama biz Cumhuriyet Halk Partisi’nin neferleri olarak, Cumhuriyet aydınlanmasının takipçileri olarak, Cumhuriyet’in asil kadınlarının hakkettiği yerde olmasını isteyen eşitlikçi ilerici Atatürk devrimlerinin muhafızı olarak fotoğraflardaki “erkek-egemen,dönem siyasetçisi” tablonun izahını isteme hakkına sahibiz diye düşünüyorum.. Bir fotoğraf ’ta üç-dört hanımefendi kardeşimiz var ama onları da en arkaya atmışlar.. Kadına gerekli ihtimamı göstermeyen, Kadını ikinci plana atan ve Kendini “Halk’ın efendisi” sanan vekalet makamını kişisel çıkarlarına göre kullanan dönem siyaetçilerinin zübükzade hamleleri ne yazıkki Dev çınar partimize yani Cumhuriyet Halk Partisi’ne ciddi zararlar vermektedir.. Ama sizin gibi çıkar-çarkı üzere siyaset yapan pazarlamacı siyasetçi zihniyetini yeneceğiz ve her yerde olduğu gibi Adıyaman’da da Halk iktidarını mutlaka kuracağız. Ve Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu kesinlikle Cumhurbaşkanı yapacağız. Size ve sizin gibi ”deleme’lere” rağmen!! #GeliyorGelmekteOlan #HalkınUmuduKılıçdaroğlu #İnadınaİktidar “ ifadelerini kullandı.

Ne olmuştu?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın adı Cumhurbaşkanı adayları arasında geçiyor. CHP’lilerin çoğu da bu makamın Kemal Kılıçdaroğlu’nun hakkı olduğunu iddia ederek, Yavaş’ın isminin sık sık gündeme getirilmesine tepki gösteriyor. Yavaş’ın Adıyaman ziyareti de her ne kadar düğün ziyareti olarak değerlendirilse de kamuoyunda seçim çalışması olarak algılanıyor ve CHP’ de ciddi rahatsızlıklara sebep oluyor. ŞEHİRDE BU HAFTA

#yusuf doğan,chp,mansur yavaş,adıyaman,ziyaret,tepki