Adıyaman’da asayiş haberleri


Adıyaman’da asfalt yüklü kamyonun devrilmesi sonucu sürücü yaralandı. polis ekiplerinin 'dur' ikazlarına uymayarak çalıntı motosiklet ile kaçan şahıs, kovalamaca sonucu yakalanarak gözaltına alındı. Oyun oynayan 5 yaşlarındaki Ayşe Mina D’ye plakası ve sürücüsü tespit edilemeyen bir otomobil çarptı.

post

 Asayiş    05.10.2022 16:16:10  


Asfalt yüklü kamyon devrildi: 1 yaralı  

  Karayollarına ait olduğu öğrenilen ve yol çalışmasında yer alan Hasan Gürbüz idaresindeki 23 ABY 295 plakalı asfalt yüklü kamyon Adıyaman merkez Kavaklı köyü yakınlarında kontrolden çıkarak devrildi. Devrilen kanyonun içerisinde yaralanan sürücünün yardımına yoldaki çalışanlar ile vatandaşlar koştu. Kamyon içerisinden çıkarılan sürücü olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Daha sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri yolda güvenlik önlemi aldı.

Çalıntı motosikletle polislerden kaçamadı  

Adıyaman Kap Cami Mahallesi’nde devriye görevi yapan Yunus Polis ekipleri Halit E., isimli şahsın kullandığı plakasız motosikletten şüphelenerek motosikleti durdurmak istedi. Yunus polislerinin dur ikazlarına uymayan şahıs kaçmaya başlayınca kovalamaca yaşandı. Yunus polis ekiplerince birkaç dakika içerisinde yakalanan şahıs gözaltına alındı. Polis ekiplerince yapılan incelemeler neticesinde motosikletin birkaç gün önce kent merkezinde çalındığı öğrenildi.

 Otomobilin çapıp kaçtığı çocuk yaralandı  

  Adıyaman merkez Mehmet Akif Mahallesi 534 Sokak içerisinde oyun oynayan 5 yaşlarındaki Ayşe Mina D’ye plakası ve sürücüsü tespit edilemeyen bir otomobil çarptı. Meydana gelen kazada küçük kız yaralanırken otomobil sürücüsü ise otomobiliyle olay yerinden ayrıldı. Kaza sonrası olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Ayşe Mina D., Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. İHA

 

#trafik kazası,yaralı,adıyaman