Avukat Bilgiç’in Davetine Rekor Katılım


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adıyaman eski il başkanı Av. Ali Murat Bilgiç’in, Kahta’da dostlarına ve partililere verdiği yemek davetine yaklaşık bin 250 kişi katıldı.

post

 Siyaset    24.10.2022 11:59:17  


CHP Adıyaman eski il başkanı Avukat Ali Murat Bilgiç, Adıyaman’ın Kahta ilçesinde partililere ve dostlarına özel bir düğün salonunda bir yemek verdi. Bilgiç’in davetine yaklaşık bin 250 kişi katıldı. Davetlilere katılım için teşekkür eden bilgiç kısa bir konuşma yaptı.

“Ben ve partim Kâhta’yı ihmal ettik”

   Kendisi ve mensubu olduğu CHP’nin Kahta ilçesini ihmal ettiğini söyleyerek özeleştiride bulunan Av Bilgiç sözlerine şöyle devam etti.  

"Ben ve partim Kahta'yı ihmal ettik. Bu bir helalleşme yemeğidir. Ekonomik anlamda zor günlerden geçiyoruz. Bir hastaya 20 yıldır aynı doktor bakıyor ve hasta buna rağmen komadaysa doktoru değiştirmek gerekir. Doktoru değiştirdiniz ama yeni doktor aynı yöntemlerle tedaviye devam ederse sonuç yine değişmez. Tedavi yönteminin de değişmesi gerekir. Türkiye'yi bir insana benzetirseniz şu an komada. Yönetenleri de değiştirmek lazım, yönetim şeklini de. Çözüm önümüzdeki seçimde iktidarı değiştirmek ve parlamenter demokrasiye geçmektir” dedi.

“İktidar, muhalefet gibi rüşvet ve yolsuzluğu bitireceğiz diyor”

İktidarın 20 yılda sulama projelerini hayata geçiremediğini belirten Av. Bilgiç, “Sanki muhalefetteler. Yolsuzluğu, rüşveti bitireceğiz diyorlar. Başka bir anlatımla yolsuzluk ve rüşvet var diyorlar.” Bu sistemde saraydaki odacının bile milletvekilinden daha etkili olduğunu belirten Bilgiç, Cumhurbaşkanı değişmeyecekse kendisinin milletvekili olmasının bir anlamı olmadığını, çünkü bu sistemde milletvekilinin ve temsilcisi olduğu halkın bir değerinin olmadığını dile getirdi. ŞEHİRDE BU HAFTA

#av.ali murat bilgiç,chp,adıyaman