Adıyaman DEVA Partisi’nde Nöbet Değişimi


DEVA Partisi Adıyaman il başkanlığına, genel merkez tarafından Suat Tekin getirildi.

post

 Siyaset    27.10.2022 09:47:48  


DEVA Partisi Adıyaman il başkanlığını yürüten Mesut Pektaş, genel merkez tarafından DEVA Partisi Adıyaman il başkanlığına atanan Suat Tekin’e görevi devretti.

Konu ile ilgili kısa bir açıklama yapan yeni il başkanı Suat Tekin şunları dile getirdi:

Genel merkezimizin tensipleriyle 26.10.2022 tarihi itibariyle Demokrasi ve Atılım Partisi Adıyaman il başkanı olarak görevlendirildim.

Aynı gün Sayın Mesut Pektaş’tan görevi devraldım.

Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan başta olmak üzere genel merkez yönetim kuruluna, teşkilat mensuplarına ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum.

Elbette iddialarımız var. Elbette umutlarımız var ve umut olmak iddiasındayız. Doğru yerde durarak sayılarını arttırmaya çalıştığımız iyi insanların geceli gündüzlü çalışarak ortaya koydukları politikalarla ülkeyi politikasızlıktan kurtarmak en büyük iddiamız.

 Sanatı, bilimi, estetiği ekonomi kadar, eğitim kadar, sağlık kadar önemseyen ve önceleyen olacağız inşallah.

 Göğsünü gere gere isteme hakkı olanı boynunu bükerek isteyen olmamak için buradayız.

Hakikat neyse o...” ifadelerini kullandı.

SUAT TEKİN KİMDİR?

1961 Adıyaman doğumlu. Karadeniz Teknik Üniversitesi Orman Fakültesinden 1986 yılında mezun oldu. Aynı yıl Orman Bakanlığı, Adıyaman Ağaçlandırma ve Toprak Muhafaza Grup Müdürlüğünde göreve başladı. Askerlik dönüşünde aynı kuruma proje mühendisi olarak atandı. 1998 yılına kadar Orman İşletme Şefliği ve Orman İşletme Müdür Yardımcılığı yaptı. 1998-2002 yılları arasında Adıyaman, Ağaçlandırma Başmühendisliği görevinde bulundu. 2002 yılında Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğünde Ağaçlandırma Başmühendisliği ve vekâleten Bölge Müdür Yardımcılığı görevlerini yürüttü. Adıyaman ve Şanlıurfa da yaklaşık 12.000 Hektarlık sahanın hem projelerinin yapılamasında hem de bu projelerin uygulamalarında görev aldı. Bölge Müdürlüğünün kapatılması üzerine Devlet Su İşleri’ne mühendis olarak geçiş yaptı. Burada Erozyon Rüsubat Şube Müdürlüğünün yürüttüğü çalışmalara katılarak, yukarı havza ağaçlandırmaları projelerini yürüttü. Atatürk Barajı Sağ Sahilde yaklaşık 2000 hektar saha ağaçlandırdı. 

Devlet Su İşleri Müdürlüğünde yaklaşık on beş yıl Şef ve Mühendis olarak çalıştı. 2017 Mayısında da emekli oldu. ŞEHİRDE BU HAFTA

#deva partisi,adıyaman,suat tekin