Kentin protokolünden Öğrenmenler günü mesajı


Adıyaman valisi Mahmut Çuhadar, Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, siyasi parti ve çeşitli STK başkanları, 24 Kasım Öğretmenler günü vesilesiyle birer mesaj yayımladılar.

post

 Güncel    24.11.2022 10:36:23  


Vali Çuhadar’ın, 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı  

  Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımlayarak Öğretmenler Gününü kutladı.  

  Vali Çuhadar, “Öğretmenlik mesleği sadece eğitim, öğretim sürecinde edinilen bilgileri sınıfta öğrencilere aktarmak değil, bilgi yanında tecrübe ve irfanla çocuklarımızı, gençlerimizi geleceğe hazırlama mesleğidir. Bu onurlu mesleğin malzemesi insandır.

  Öğretmenlerimizden beklentimiz, çocuklarımıza ve gençlerimize, düşünmeyi, düşünerek bilgi üretmeyi, araştırmayı, sorgulamayı, akılcılığı ve bilimselliği öğretmeleri, onları eleştirel düşünce sistemine sahip, kişilikli, kendine güvenen, ülkesini ve milletini seven, milli ve manevi değerlere bağlı bireyler olarak yetiştirmeleridir.

  Bu duygularla, evlatlarımızı, geleceğimizi teslim ettiğimiz ilim, irfan ve kültür ordusu tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyor, Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, ahirete irtihal etmiş öğretmenlerimizi saygı ve şükranla yad ediyorum” diye konuştu.                                          

Belediye Başkanı Kılınç'tan 'Öğretmenler Günü' Mesajı

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

 Başkan Kılınç mesajında, 'Oku' kelimesiyle başlayan kutsal kitabımız Kur'an-ı Kerim ve 'Bana bir harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum' diyen Hz. Ali'den yola çıkarak dinimizin eğitime verdiği önem açık bir şekilde gözler önüne serilmiştir. Ülkemizin ve Adıyaman'ımızın en ücra köşelerinde fedakarca çalışan ve çocuklarımızı geleceğe hazırlayan öğretmenlerimizindir. Onların bu gayreti takdire şayandır. Adıyaman'da ve ülkemizin dört bir köşesinde görevlerini büyük bir gayret, aşk ve şevkle yerine getiren öğretmenlerimizi sevgiyle ve saygıyla selamlıyor, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyorum" İfadelerini kullandı.

AK Parti Adıyaman il bakanı Mehmet Dağtekin’in mesajı 

  AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin “Geleceğimizin mimarları olan öğretmenlerimiz, aynı zamanda derin ruh köklerimizden beslenen milli ve manevi değerlerimizin yılmaz bekçileridir” dedi  

Aziz milletimiz ise öğretmenlerimize her zaman minnettar olmuş ve onları baş tacı etmiştir. Hiç şüphesiz dünyada karşılıksız sevgi ve şefkat duygusu veren iki insan vardır. Biri anne, diğeri de öğretmenlerdir. Dolayısıyla bu meslek, annelik kadar kutsal, insanlık kadar onurlu, dostluk ve sevgi tohumları aşılamak kadar gurur verici bir yaşam şeklidir. Öğretmenlerin yalnızca bilgi ve birikimlerini değil, aynı zamanda milli ve manevi değerlerimizi de sonraki kuşaklara aktararak nesiller arasında birer köprü vazifesi görmektedir.”                                        

 Milli Eğitim Müdürü Ramazan Aşcı’nın mesajı  

 Adıyaman Milli Eğitim Müdürü Ramazan Aşçı, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle mesaj yayımladı.  

  Ramazan Aşcı mesajında; “Ülkemizin geleceğinin teminatı olan çocuklarımızı yarınlara en güçlü biçimde hazırlayan, hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan, ömrünü ve hayallerini bu ülkenin evlatlarına adayan ve yıllar geçse de gönül bağımızı hiç koparmadığımız kıymetli öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.                                    

 Başkan Torunoğlu’nun öğretmenler günü mesajı 

  Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Torunoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.  

  Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı geleceğe hazırlayan öğretmenlerimiz dün ve bugün olduğu gibi, yarın da geleceğimizin mimarı olmaya devam edeceklerdir. Öğretmenlerimiz bu ülkenin milli birlik ve beraberliğimizin de en büyük teminatıdır. Bu duygu ve düşüncelerle, başta başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal eden tüm öğretmenlerimizi minnet ve şükranla anarak, bu kutlu görevi sürdüren tüm öğretmenlerimizin de 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyorum” diye konuştu. ŞEHİRDE BU HAFTA

 

                                          

#öğretmenler günü,mesaj,adıyaman