İYİ Parti Kâhta ilçe kongresi yapıldı


İyi Parti Kâhta ilçesi 3’üncü olağan kongresini gerçekleştirdi. Tek liste ile gidilen seçime Ramazan Erdem ilçe başkanı seçildi.

post

 Siyaset    27.11.2022 17:15:42  


Bir kafede düzenlenen kongreye İyi Parti İl Başkanı Kenan Doğan, İyi Parti Adıyaman ilçe teşkilat başkanları, Adıyaman'ın Kahta İlçe Başkanı Ramazan Erdem ve partililer katıldı.

Kongrede Divan Başkanlığına İyi Parti Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Av. Ömer Furkan Dağ seçilirken, kâtip üyeliklere ise Murat Koca, Ahmet Türk, Hayrettin Özdemir ve Yusuf Akbaş seçildi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in mesajı okundu. Daha sonra faaliyet raporu ve mali rapor açıklandı.

Pençe Kilit Harekât bölgesinde şehit olan askerler için taziye dileklerinde bulunarak açılış ve selamlama konuşması yapan İyi Parti Kahta İlçe Başkanı Ramazan Erdem, hükümetin politikalarını eleştirdi.

Alım gücünün sürekli düştüğünü, gözlerinin içindeki ışığı kendisinden başka kimsenin görmediği ekonomi bakanının ve hükümetin sürekli destek paketlerinin yaralara merhem olamadığına dikkat çeken Başkan Ramazan Erdem, “5 ay önce atanarak çıktığımız bu kutlu yolda, Allah kısmet ederse bugün de kıymetli delegelerimizin oyu ile inşallah yolumuza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Rabbim bize güvenip bu göreve bizi layık gören büyüklerimize karşı bizleri mahcup etmesin. Yolun başında acaba yapabilir miyiz? Başarabilir miyiz endişesini taşıyorduk. Ama bugün bu salonu doldurarak bizlere destek veren kıymetli misafirlerimizin desteğini görünce, başarıya olan inancımız bir kat daha artmıştır.

“EKONOMİK DESTEK PAKETLERİ YARALARA MERHEM OLAMIYOR”

Şuna eminim ki, 20 yıllık iktidarın yarattığı korku ve endişe imparatorluğu olmasaydı, bugün bir bu kadar daha gönüldaşımız bu salonda bizimle olacaktı. Her ne kadar onlar burada değilseler de kalpleri burada ve bizimle beraber atıyor. Ülkemiz yaklaşık 2 yıldır büyük bir ekonomik buhran yaşamaktadır. Yanlış yatırımlar, inatçı ekonomik politikalar ve ülke kaynaklarının hoyratça kullanılması bu sıkıntıların boyutunu giderek arttırmaktadır. Para birimimiz, günden güne değer kaybetmekte, alım gücü ise sürekli düşmektedir. Gözlerinin içindeki ışığı kendisinden başka kimsenin görmediği ekonomi bakanımız ve hükümet sürekli destek paketlerini açıklasalar da yaralara merhem olamıyorlar. Allah'ın izniyle Genel Başkanımız Meral Akşener Hanımefendinin liderliğinde, liyakatli kadroların desteğiyle, iktidara emin adımlarla yürüyen iyi insanlar, Beytülmala ellerini vicdanlarına koyup Allah korkusunu kalplerinde hissederek sahip çıkacaklar. İnşallah hal böyle olunca da hak ve hukuk gözeterek yapılan projeler sayesinde yeniden ekonomik olarak müreffeh bir ülke olacağız. Bizler teşkilat olarak, 2023 seçimlerinin önemini defaatle anlatan genel başkanımızın uyarılarını dikkate alarak çalışacağız inşallah. Buradan tekrar kongremizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Katılımlarınızdan dolayı tekrar hepinizi saygıyla selamlıyorum” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından tek liste halinde gidilen seçimde İyi Parti Kahta İlçe Başkanlığına Ramazan Erdem seçildi. ŞEHİRDE BU HAFTA

#iyi parti,kahta,kongre,ramazan erdem