Özdağ’dan Bahçeli'ye: O üç vekili savcıya yolla


MHP lideri Bahçeli'nin Sinan Ateş cinayetine ilişkin yaptığı açıklamada Ümit Özdağ ve Zafer Partisi'ne sert tepki göstermesine Ümit Özdağ'dan cevap geldi. Özdağ “Sayın Bahçeli, sen önce Olcay’ı, Ulvi’yi ve Semih’i savcıya yolla, gerekirse ben de giderim. İstersen Gölbaşı’nda ‘Portakal sandıklarında yakalanan silahlar soruşturmasını yürüten savcıya bile giderim” dedi.

post

 Siyaset    10.01.2023 15:25:34  


MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Sinan Ateş cinayetine ilişkin tepkilere yanıt verirken, Zafer Partisi’ni ve kurucusu Özdağ’ı hedef alıp şunları söyledi: “Adına Zafer denen bir marjinal partinin ümitsiz vakası ‘Hepimiz katilin kim olduğunu biliyoruz’ diyerek savcıların alanına giren bir açıklama yaptı. Şimdi de parti binalarına ‘Yerli ve milli katil kim ‘yazacak kadar yerin dibine geçtiler.”

‘ÜÇ VEKİLİ SAVCIYA GÖNDER’

Bahçeli’ye yanıt veren Özdağ, MHP’li milletvekilleri Olcay Kılavuz’u, İzzet Ulvi Yönter’i ve Semih Yalçın’ı savcılığa yollamasını istedi. Özdağ, paylaştığı videoya şu notu düştü: “Sayın Bahçeli, sen önce Olcay’ı, Ulvi’yi ve Semih’i savcıya yolla, gerekirse ben de giderim. İstersen Gölbaşı’nda ‘Portakal sandıklarında yakalanan silahlar soruşturmasını yürüten savcıya bile giderim…”

'SÖZ İSTİHBARAT SERVİSLERİNDEN AÇILMIŞKEN...'

Özdağ videosundaki mesajda Bahçeli’nin ‘ajan olduğunu tüm ülkücülerin bildiğini’ söyleyerek şunları kaydetti:

"Bu seviyesiz açıklamaya Zafer Partisi olarak vereceğimiz tek cevap var: Sinan Ateş’in bir komployla uyuşturucu tüccarlarına, torbacılarına öldürtülmesinden sonra bir başsağlığı mesajı dahi yayımlamayan, ailesine ‘Başınız sağ olsun’ demeyen, arkadaşlarına, ‘Başınız sağ olsun, Allah rahmet eylesin’ demeyen bir kişinin hezeyanlarına vereceğimiz hiçbir cevap yoktur.

Zafer Partisi, Atatürk çizgisindeki Türk milliyetçilerinin partisidir. AK Parti gibi Türkiye’yi yıkıma sürükleyen bir partinin payandası değildir. Hiçbir zaman da olmayacaktır.

Söz istihbarat servislerinden açılmışken, rahmetli Türkeş’in (MHP’nin kurucusu Alparslan Türkeş) hapishaneden yazdığı el yazısı mektuplarıyla kimin ismini de ajan olarak verdiğini de bütün ülkücüler gayet iyi biliyorlar. Hadi oradan sen de” ifadelerini kullandı. Kaynak: KARAR

#sinan ateş,cinayet,ümit özdağ,mhp,devle bahçeli