Klima hırsızları tutuklandı


Adıyaman’ın Samsat ilçesine bağlı Uzuntepe köyünde, klima çaldığı tespit edilen 3 kişi jandarma tarafından yakalandı. Adliyeye çıkarılan zanlılar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

post

 Asayiş    29.01.2023 11:36:01  


Alınan bilgilere göre, Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı Samsat İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde bulunan Uzuntepe köyünde (1) adet klima dış ünitesi, (1) adet klima iç ünitesi ile (1) adet klima iç ve dış ünitesi çalındı.

Meydana gelen klima hırsızlığı olaylarını aydınlatmaya yönelik Samsat İlçe J.K.’lığı ve JASAT (Jandarma Dedektifleri) ekiplerince ortak çalışma grubu oluşturuldu. Yapılan araştırmalar neticesinde klimaları H.T., B.D ve M.K isimli şahısların çaldıkları tespit edildi. Adıyaman Cumhuriyet Savcısının talimatları doğrultusunda şüpheli H.T. Samsat ilçesinde, M.K. ve B.D. isimli şüpheliler ise Adıyaman merkezde bulunan evlerinde yakalandı ve çalınan klimalar muhafaza altına alınarak sahiplerine teslim edildi.

Adıyaman adliyesine çıkarılan hırsızlık zanlısı 3 şüpheli mahkemece tutuklanarak Cezaevi İnfaz Kurumuna teslim edildi. ŞEHİRDE BU HAFTA

#klima,hırsızlık,jandarma,gözaltı,adıyaman