Seçim öncesi Sincik’e doğalgaz müjdesi


Seçim öncesi Adıyaman'ın Sincik ilçesinde doğalgaz temel atma töreninde konuşan Ak Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Karadeniz gazının karaya ulaşması ile Sincik ilçesinin bu yıl içerisinde doğalgaza kavuşacağını söyledi.

post

 Güncel    11.05.2023 10:10:27  


  AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın beraberinde doğal gaz dağıtım şirketi yetkilileri ile birlikte Sincik ilçesine geldi. Sincik kapalı spor salonu karşısında düzenlenen doğalgaz temel atma töreninde konuşan Aydın, “Sincik ilçemiz hizmetin en iyisine hak ediyor. Sincik halkı AK Parti kurulduğu günden beri her seçimde en büyük desteği vermiştir. Bizler de Sincik kalkana layık olmaya, en iyi şekilde hizmet etmeye çalışıyoruz” dedi.

Aydın,” Sincik ilçemizi doğalgaz ile buluşturmak için bizzat durumu cumhurbaşkanımıza kadar götürdüm. Cumhurbaşkanımız talimatları ile ilgili firma çalışmalarını başlattı. Bu yıl içerisinde ilçe merkezimiz doğalgaza kavuşacak. Böylece Karadeniz gazının karaya ulaşması ile cumhurbaşkanımızın açıkladığı sıcak su ve mutfakta bir yıl boyunca ücretsiz olarak kullanacak gazda Sincik ilçemizde faydalanacak. Sincik ilçemizin doğalgaza kavuşmasında büyük destekler olan başta cumhurbaşkanımıza enerji bakanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu. İHA

#ahmet aydın,doğalgaz,sincik,adıyaman