Başkan Asnuk’tan milletvekili Kurt’a sert tepki


Katıldığı bir televizyon programında, "Kılıçdaroğlu’na verilen her oy, Mehmetçiğe sıkılan PKK tüfeğindeki şarjöre mermi olmaktır" diyen Ak Parti Adıyaman milletvekili Resul Kurt’ta, Saadet Partisi il başkanı Haşim Asnuk’ tan sert tepki geldi. Başkan Asnuk, “Sosyal medyadaki ergen dilini kullanan bu arkadaşımız haddini aşmıştır” dedi.

post

 YEREL    21.05.2023 16:55:03  


Ak parti Adıyaman milletvekili Resul Kurt, katıldığı bir televizyon programında muhalefete yönelik sert açıklamalarda bulunmuş ve  "Kılıçdaroğlu’na verilen her oy, Mehmetçiğe sıkılan PKK tüfeğindeki şarjöre mermi olmaktır" ifadelerini kullanmıştı.

Kurt’un bu açıklamalarını talihsizlik olarak niteleyen Saadet Partisi Adıyaman il Başkanı Haşim Asnuk, sosyal medya hesabında Ak Parti Adıyaman milletvekili Resul Kurt’u haddini aşmakla nitelendirdi.

Başkan Asnuk şunları kaydetti:

“Resul deprem süresince Adıyaman'da görmediğimiz adaylığı açıklandıktan sonra Adıyaman'a teşrif eden, isminin önünde akademisyen titri olan Akp mv. Resul Kurt beyefendi :  "Kılıçdaroğlu’na verilen her oy, Mehmetçiğe sıkılan PKK tüfeğindeki şarjöre mermi olmaktır." demiş

Bu ilk açıklamalarıyla nasıl bir milletvekili profili çizeceği hakkında bize bilgi vermiş oldu.

Kendilerine oy vermeyen kesimlerin teröre hizmet ettiğini iddia edecek kadar fütursuz olan, kendisine oy verenlere de belli ki saygısı yok ki,  siyasete dair akademik bir dil yerine siyaset dili olarak sosyal medyadaki ergen dilini kullanan bu arkadaşımız ilk turda bu ülke halkının %45 oyunu almış kesimi terör ile ilişkilendirerek haddini aşmıştır.

Depremden yeni çıkmış bir şehrin milletvekili olarak kullandığı dil sosyal medyada kendini bilmez bir güruhun deprem bölgesi için kullandığı dilden farksızdır.

Kendisini sorumlu bir dil kullanmaya ve bu dilden dolayı özür dilemeye davet ediyorum” ifadelerini kullandı. ŞEHİRDE BU HAFTA

#haşim asnuk,saadet partisi,ak parti,resul kurt,adıyaman