MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNE “DUYGULU” MEKTUP


EPİLEPSİ HASTASI ENGELLİ ÇOCUK; SAYIM MÜDÜRÜM, BİZİ SEVİYOR VE ÜZÜLMEMİZİ İSTEMİYORSAN BİZE TABLET ALIR MISIN”?

post

 Eğitim    2017-01-09  


Adıyaman’da geçtiğim aylarda göreve başlayan milli eğitim müdürü Mete Kızılkaya, bu günlerde oldukça yoğun duygular yaşıyor. Bu duygunun sebebi ise Adıyaman eğitim uygulama okulunda eğitim gören “Gülsümcan Serin” isimli epilepsi hastası engelli çocuğun kendisine gönderdiği mektuplar.

 Mektupta milli eğitim müdürü Kızılkaya’ya kendisine görevinde başarı dileyen engelli çocuk; milli eğitim müdürümüz, bizim hepimize tablet dağıtır mısınız? Hepimiz fakiriz ve tablet alamıyoruz, Allah sizi beladan, kör kurşunlardan korusun. Hepimiz seni çok seviyoruz. Benim ver arkadaşlarımın üzülmesini istiyor musun? İstemiyorsan lütfen bize tablet dağıt” diye duygu dolu düşüncelerini sıraladı.

 

 Kendisine gönderilen mektupları okuyan ve çalışma masasının en güzel yerine koyan milli eğitim müdürü Mete Kızılkaya; “ eğitim uygulama okulunda eğitim gören bu çocuklarımızın her zaman yanlarında olacağım. Bana gönderdiği bu çok özel ve duygu dolu mektup, aslında çok anlamlı. Engelli çocuklarımızın eğitim desteği alarak neler başarabileceklerine iyi bir örnek. Bende bu çocuklarımızın taleplerini en iyi şekilde değerlendirerek onların gülümsemelerine vesile olacağım” diye konuştu. HABER MERKEZİ

tayfun güzel, ferhat vural, sehirde bu hafta, eğitim, mete kızılkaya, adıyaman