Bakan Soylu Adıyaman'da..


Bakan Soylu; “türkiye için kesintisiz bir yükseliş başladı” “tütün konusunda sizi rahatlatacak kararlara imza atacağız” bakan soylu, esnaf temsilcileri, işadamları ve kanaat önderleriyle düzenlenecek toplantılara katıldı, şehit ailesini ziyaret etti. bakan soylu ayrıca altınşehir semtindeki polis merkezinin de açılışını yaptı.

post

 Güncel    2017-02-12  


İçişleri bakanı Süleyman Soylu, bir takım ziyaretlerde bulunmak ve toplantılara katılmak üzere Adıyaman’a geldi. Bakan Soylu’ya emniyet genel müdürü Selami Altınok ve jandarma genel komutanı Orgeneral Yaşar Güler, Adıyaman valisi Abdullah Erin, ak parti milletvekilleri Adnan Boynukara, İbrahim Halil Fırat, Salih Fırat eşlik etti.

Bakan Soylu Adıyaman ziyareti sırasında sırasıyla Türkiye petrollerinde düzenlenen kahvaltılı basın toplantısı, Adıyaman valiliğinde kaymakamlar ve emniyet güçleriyle yapılan toplantı ve Brifing, Altınşehir semtinde yaptırılan şehit Ahmet yıldırım polis merkezinin açılış töreni, şehit Hasan Aydoğdu’nun ailesinin ziyareti ve son olarak stk temsilcileri ve kanaat önderleriyle düzenlenen toplantıya katıldı.

Türkiye petrollerinde düzenlenen kahvaltılı basın toplantısında Adıyaman valisi Abdullah Erin’in selamlama konuşmasının ardından konuşan iç işleri bakanı Süleyman Soylu, başkanlık sistemi ve referandum süreci, terörle mücadele, devlet yatırımları ile Adıyaman tarımının en önemli ürünü olan tütün’le ilgili gelişmeleri paylaştı. Güçlü bir Türkiye ve güçlü bir lider istemeyen bazı güçlerin Marmaray, kanal İstanbul, bölünmüş otoyolları, enerji santralleri, doğalgaz depolama ve havaalanları gibi dev projelerin yapılmasını istemedikleri için milleti bölmeye, devlete karşı kışkırtmaya kalkıştıklarını söyledi. Bakan Soylu; “ bazı dış güçler darbelerle milleti sindirmeye çalıştılar, 17–25 Aralık gibi 15 Temmuz gibi millete karşı girişilen hain planları yönetenler karşılarında eskisi gibi korkan bir millet ve devlet bulamadıkları için başarısız oldular. Bu ülkede yılarca birbirine selam vermeyen parti başkanları, aynı mecliste görev yapan ancak birbirlerine bakmayan ve konuşmayan milletvekilleri oldu. Ama bundan böyle de bu planları hiçbir zaman tutmayacak. Çünkü bu millet 15 Temmuzdan sonra herkese gereken cevabı en net şekilde verdi. Yeni anayasa ve cumhurbaşkanlığı sistemiyle birlikte Türkiye’nin önü açılacak ve yapılacak dev yatırımlarla birlikte Türkiye dünyanın en büyük 10 devleti arasına adını mutlaka yazdıracaktır. Bugün Adıyaman’dayız. Adıyaman Türkiye’nin özetidir. Biz Adıyaman’ı duyduğumuz ve gördüğümüz zaman kendi evimizdeymişiz gibi rahat, huzurlu ve farklı hissediyoruz. Huzurlu bir yerde hissediyoruz. Adıyaman’ın huzurunu bozanları da biliyor ve onların da icabına bakacağız bundan kimsenin şüphesi olmasın. Tütün konusuna gelince, ilk işimiz milletvekillerimiz, maliye bakanımız hep beraber çözüm bulmak ve sizi rahata erdirmektir. Bu ülke için kesintisiz bir yükseliş başlayacaktır ve bunu burada Adıyaman’dan söylemek istiyorum” diye konuştu. HABER MERKEZİ

adıyaman valiliği,abdullah erin,şehirde bu hafta,ferhat vural