“ADIYAMAN TANITIM GÜNLERİ”NE GÖLGE DÜŞMESİN!


Organizasyon firması ile yemek firmaları arasında “anlaşmazlık” dedikoduları Firmaların fuara katılmama kararının gerekçesi, tanıtım günlerine başka illerden gelecek yemek firmaları mı? Valilik konuyu gündemine alarak organizatörler ile Adıyamanlı firmalar arasındaki anlaşmazlığı gidermeli ve “Adıyaman Tanıtım Günleri” sorunsuz başlamalı.

post

 YEREL    2017-03-20  


Organizasyon firması ile yemek firmaları arasında “anlaşmazlık” dedikoduları

Firmaların fuara katılmama kararının gerekçesi, tanıtım günlerine başka illerden gelecek yemek firmaları mı?

Valilik konuyu gündemine alarak organizatörler ile Adıyamanlı firmalar arasındaki anlaşmazlığı gidermeli ve “Adıyaman Tanıtım Günleri” sorunsuz başlamalı..

Bu yıl 20–23 Nisan tarihleri arasında Ankara’da düzenlenecek olan “Adıyaman Tanıtım Günleri” yine yoğun katılımla gerçekleştirilecek. Başta kamu kurumları ve belediyeler olmak üzere çok sayıda özel sektöre ait firma da bu dev organizasyonda yer alacak. Televizyon kanallarının ve haber ajanslarının da büyük önem verdiği bu büyük organizasyonda yer almak isteyen firmalar şimdiden yer ve stantlarını oluşturmak için çalışmalarına başlarken Adıyamanlı yiyecek firmalarının tanıtım günlerine katılmama kararı aldıkları duyumları, bu dev organizasyona gölge düşürebilir.

Ankara (AKM) Atatürk kültür merkezinde düzenlenecek olan ve 4 gün sürecek bu dev tanıtım organizasyonunda Adıyaman’ın tarih, kültür, turizm, doğa, gelenek ve damak lezzetlerinin yanı sıra iş potansiyeli, yer altı ve yer üstü zenginlikleri ile vatandaşlara sunulan hizmetlerin tanıtılmasının hedeflendiği tanıtım günleri organizasyonunu binlerce kişi takip ediyor. Fuar alanını gezmeye gelen misafirlere Adıyaman’a özgü yemek, tatlı ve kuruyemişler ikram edilirken Adıyamanlı lokanta ve pastanecilerde kurdukları stantlarda yemek ve tatlı satışı yaparak misafirlere hizmet veriyor. Ancak bu yıl iddialara göre organizasyon firması ile Adıyamanlı lokanta ve pastaneciler arasında ya iletişim eksikliği, ya da fikir anlaşmazlığı nedeniyle bir sıkıntı yaşandı. Firmaların, fuara başka illerden yemek firmalarının gelecek olmasını duyumları üzerine fuara katılmama kararı aldıkları iddia edildi. Adıyaman valiliği öncülüğünde gerçekleştirilecek olan ve Adıyaman’ın tanıtıma büyük katkı sağlayacak olan bu dev organizasyona gölge düşmemesi için valiliğin devreye girerek organizasyon firması ile yemek firmaları arasındaki anlaşmazlığı çözmesiyle birlikte tanıtım günleri organizasyonun üzerindeki kara bulutların kalkacağı tahmin ediliyor. ŞEHİRDE BU HAFTA

adıyaman,şehirde bu hafta gazetesi,ferhat vural