OSB ÇELENKLE DEVAM DEDİ


Adıyaman organize sanayi bölgesinde yer alan sanayiciler, organize sanayi bölgesi 5.olağan genel kurulunda Yönetim kurulu üyelerini seçti. Halen bu görevi yürüten Abdulkadir ÇELENK'İN listesi 140 oydan 93 oy alarak birinci çıktı.

post

 Ekonomi    2017-04-22  


Adıyaman organize sanayi bölgesi yönetim kurulu başkanı ve  halen başkanlık görevini yürüten Abdulkadir ÇELENK ve Eski organize sanayi bölge müdürü Yüksel ÖNAL  aday oldular.Sanayicilerin yoğun ilgi gösterdiği seçimde divan başkanlığının oluşturulması saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasından sonra Faaliyet raporu okundu.Faaliyet raporunun okunmasından sonra  mevcut başkan Abdulkadir ÇELENK ve Mehmet KARINCA kısa birer konuşma yaptılar.

Konuşmasında göreve geldiği 2011 yılından itibaren organize sanayi bölgesinin çehresini değiştirdiklerini belirten ÇELENK " Biz yönetimi devraldığımız 2011 yılında OSB  çamurdan geçilmiyordu.Sürekli Elektrik kesintileri yaşanılıyordu.OSB nin tüm caddelerini asfaltladık,elektriğimizi yer altına aldık ve arızaları büyük oranda giderdik.Organize sanayi bölgemizi genişlettik.Yeni 57 arsa OSB' mize kazandırdık.140milyon TL ye mal olan bu arsalarımızı müteşebbislerimize dağıtık.OSB ye yakışır bir hizmet binası yaptık.Bundan sonraki çalışmalarımızda sanayicimizin daha rahat üretim ve imalat yapmaları için elimizden gelen hiç bir fedakarlıktan kaçmayacağız.Çünkü yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır.." dedi.Daha sonra söz alan Mehmet KARINCA ise " Biz şeffaf bir yönetim vaat ediyoruz.Katılımcılara teşekkür ediyorum "dedi.

Konuşmaların ardından oylamaya geçildi.140 sanayicinin oy kullandığı seçimde Mevcut Başkan Abdulkadir ÇELENK'in listesi  93 oy alarak seçimden birinci çıktı.ÇELENK'İN listesinde   Mehmet Sait GÖKSU,Hasan ÇELİK,Mustafa ÇİFTÇİ ve Fehmi YILMAZ yer aldılar.Organize sanayi bölgesi eski müdürü Yüksel ÖNAL'ın listesi  ise 46 oy aldı.1 oy da geçersiz sayıldı. ŞEHİRDE BU HAFTA

adıyaman,şehirde bu hafta gazetesi,osb,abdulkadir çelenk