Toprak'tan zehir zemberek cevap


Kahta belediye başkanı Abdurrahman Toprak'tan belediye meclis üyesi Ramazan Yaman'a, "ZEHİR ZEMBEREK"CEVAP

post

 YEREL    2017-04-23  


Kahta belediye başkanı Abdurrahman Toprak'tan belediye meclis üyesi Ramazan Yaman'a,

"ZEHİR ZEMBEREK"CEVAP

Kahta'da ekmek zammı sosyal medya "savaşlarına " döndü.Kahta da ekmeğe yüzde 30 zam yapılması belediye başkanı toprak ve belediye meclis üyesi Yamanı karşı karşıya getirdi.

Şimdi noktasına virgülüne dokunmadan ve yazım hatalarını bile düzeltmeden bu tartışmayı sizlerin yorumuna bırakıyoruz.

Ramazan Yaman

"Kahta ilçemizde ekmeğe yapılan % 30'luk zam kabul edilemez.

İlk belediye meclis toplantısında zam ile ilgili önerge vereceğim.

Ekmeğe yapılan zam'ın yeniden değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum.Yetkili mercilerin konuyu değerlendirmelerini temenni ediyorum."

Abdurrahman Toprak cevabı:

"Ramazan bey, Beledıye meclıs üyesısınız. Ama biraz daha kendınızı eğıtmenız gerekır. Beledıyenın ekmek lokanta pastahane ve dığer gıda ve satışları ile ilgili fıyat belırleme yetkısı yıllardır beledıyelerden alınmıştır. Bunu sayfanızda yayınlayıp sankı beledıye yapmış gibi bir algı oluşturman. Hem bılgıden yoksun hemde kınıyorum. Beledıye yasasını ıyı oku. Fıyat belırleme odalara yıllardır verılmış.                       

Benım meclıs üyem değılsın. Benım beledıye meclis üyem olsan. Benımle istişare eder öyle yazını yazardın. Tabıkı herkes hür iradesi ile hareket etme hakkına sahiptir. Ama benim belediye meclis üyem. Benimle istişare eder. Bakıyorum. Çok bilmiş kalkmış kendisini göndeme taşımak için bir yazı yazmış. Esnaf oda başkanını aradık neden böyle bir karar aldınız. Nezakettende olsa belediyeye sorman lazım dedık. Bize başka bir cevap verdi. Hiç kimse zam taraftarı olmaz Bizim belediye olarak yapmamız gereken ne ise yasal olarak sonuna kadar kullanacağız.dıyorsunkı zamanında beledıye ekmek fabrikasını yıktıklarında karşı çıktım. Mademki halktan yanaydın. Mademki ekmek fabrikası yıktırıldığında karşıydın. Neden onlarla beraber. Akpartiye karşı çalıştın. Büyük birlik partisinden. Meclis üyeliğine muracaat ettin. Vargücünle akpartiye karşı çalıştın. Şimdide kalkıp içimizden fitne çıkarmaya çalışıyorsun. Bu gune kadar hangı yazında beledıyemızın projelerını hızmetlerını köşende ve yazılarında yazmışsın. Dündündür bugün bugündür diyenlerin devri kapandı."şehirde bu hafta

 

adıyaman,şehirde bu hafta gazetesi,