Başkan Kutlu’dan Anneler Günü Mesajı


“Cennetin Ayaklarının Altına Serildiği Tüm Annelerin Günü Kutlu Olsun”

post

 Güncel    2017-05-14  


Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, yayımladığı mesajında tüm annelerin gününü kutladı. Başkan Kutlu, “Dinimizin, cenneti ayaklarının altına serdiği tüm annelerin günü kutlu olsun” dedi.

Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, her yıl Mayıs ayının ikinci Pazar günü kutlanan Anneler Günü dolayısıyla bir kutlama mesaj yayımladı.

Mesajına İslam dininin cenneti ayaklarının altına serdiği tüm annelerin gününü kutladığını söyleyerek başlayan Başkan Kutlu, “Dinimizde annelerimiz oldukça önemli bir yere sahiptir. ‘Cennet annelerin ayaklarının altındadır’ hadisinde de bu açıkça ortaya konulmaktadır. Geleceğin bireylerini doğurup-büyüten, verdiği ilk eğitimle ahlaklı bir şekilde yetiştiren annelerin ayaklarının altına cenneti seren dinimizde vurguladığı gibi kadınlarımız, annelerimiz yılın sadece bir günü değil, her günü iyi bir şekilde hatırlanıp, yaşamın her anında sevgi, saygı ve muhabbetle kucaklanmalıdır. Varlığıyla hayata anlam katan, şefkat dolu yürekleriyle çocuklarına yol gösteren tüm annelerin ve anne adaylarının Anneler Günü’nü kutluyorum” diye konuştu.ŞEHİRDE BU HAFTA

adıyaman,adıyaman belediyesi,f hüsrev kutlu,şehirde bu hafta gazetesi,ferhat vural,tayfun güzel