Kahta belediyesinde şaibe iddiaları bitmiyor..


Ak partili Kahta belediyesinde şaibe ve rant iddiaları dinmek bilmiyor.Kahta Halkı Ak partili yetkililerin bu rant iddialarına neden sessiz kaldıklarını merak ediyor..

post

 Güncel    2017-05-29  


BU İDDİALAR ÇOK CİDDİ.!

İşadamı Yıldırım;"Kâhta belediye başkanı Abdurrahman Toprak, tehdit, şantaj, baskı ve ceza politikaları” ile bizi bitirmeye çalışıyor

İnşaat firması sahibi Abdulhekim Yıldırım, kendi firması ile Kâhta belediye başkanı Abdurrahman Toprak’ın Kâhta’da paravan isimler üzerinden yürüttüğü iddia edilen firması Aşiyankent” arasındaki rekabetin geldiği noktayı belgeleriyle anlattı.

-“Kâhta belediye başkanı toprak firmamı rakip olarak gördüğünden beni bitirmek için belediyeyi silah olarak kullanıyor. Benim firmamı seçen üyeleri kendi yanına çekmek için elinden geleni yapıyor.”

-“Yan yana bulunan arsalarda yaptığımız inşaat alanlarında bize “11 dönümde 50 daire” için onay veriyor, kendi firmasına ise “4 dönüme 120 dairelik” onay veriyor. Bu nasıl oluyor peki?”

-“Bize ceza üstüne ceza yağdırırken, yakınlarının inşaatlarında belediye araçları cirit atıyor. Kâhta’da Halka hizmet edilmiyor, akrabaya hizmet ediliyor”

Kâhta’da inşaat firması sahibi olan Abdulhekim Yıldırım, Kâhta belediye başkanı Abdurrahman Toprak ile aralarında yaşanan sorunların kaynağını iddialı sözlerle anlattı. Resmi belgelerle konuşan Yıldırım, belediye başkanı Toprak’ın “tehdit, şantaj, baskı, ceza politikaları” ile paravan isimler üzerinden yürüttüğü aslında Kâhta’da kendisine ait olan Aşiyankent’e en büyük rakip olarak gördüğü firmasını yok etmek için uğraştığını söyledi.

Yıldırım, Belediye başkanı Toprak’ın amcası oğlu Süleyman Toprak üzerinden kurduğu “Aşiyankent” isimli inşaat firmasıyla birlikte Kâhta’da 400 küsür daireli bir proje yaptığını, dairelerin Toki evlerine benzemesi ve alıcıların yaptıkları kontrollerde içerisinde kalitesiz malzeme kullanıldığının görülmesi nedeniyle de alıcı bulamadığını söyledi. Yıldırım, kendi firması tarafından yapılan dairelerinin ise daha temel aşamasındayken alıcı bulmasından dolayı başta imar, ruhsat ve abonelik olmak üzere her türlü zorluğu çıkardığını belirtti.Ruhsatını çıkardığımız,harçlarını yatırdığımız dairelerin bile aboneliğini vermiyor.Kaçak inşaat diye yaygara koparırken belediye araçları, kaçak olarak inşa edilen yakınlarının inşaatlarında çalıştırılması bir tezat değil midir?  

Belediye başkanı ve yakınları tarafından tehdit edildiği için savcılığa suç duyurusunda da bulunan Yıldırım, firmasının şu ana kadar Kâhta belediye başkanı Abdurrahman Toprak’ın yıldırma politikasıyla kesilen cezaların tutarının çok yüksek olduğunu ve 3 milyon liradan fazla maddi kayba uğradığını sözlerine ekledi.Yıldırım,tüm baskı ve yıldırmalara rağmen üyelerimizin hiç birini mağdur etmeyeceğiz ve hepsine ne söz verdiysek sözümüzde duracağız ve dairelerini teslim edeceğiz..

Yıldırım, “Başkan yardımcısı Halil Geyik’in Sokak ortasında sille-tokat dayak yemesi, Abdurrahman Toprak’ın kardeşi Mehmet Toprak’ın silahla vurulması olaylarında benim hiçbir dâhilimin olmamasına rağmen hep şikâyet edildim ve yaklaşık 4 ay hapis yattım” dedi.

“Tarım arazilerini önceden alıyorlar, daha sonra imar izni çıkartarak inşaat yaparak yakınlarına peşkeş çekiyorlar” diyen Yıldırım, “Belediye başkanı Abdurrahman toprak, firmamız tarafından vatandaşların faydalanması için yaptığımız taziye evlerini bile hazmedemediği için abone vermiyor. Bizde bu nedenle açamıyoruz. Allah rızası için yaptırdığımız caminin bile suyunu kesti” dedi.

Biz de Ak partiliyiz, bütün yakınlarımız eş-dost akraba ve ailemiz Ak partiye gönülden destek verdi. Açık söylüyorum Ak partiye oy verdik, belediye başkanı Abdurrahman Toprak’a oy vermedik. Bu şikâyetlerimizi Cimer’e, Bimer’e, içişleri bakanlığına ve Ak parti genel merkezine yazdık, Milletvekillerimize söyledik umarım yakında bir sonuç alınır ve herkes hakkettiğinin karşılığını alır.Biz bu işin peşini bırakmayacağız takipçisi olacağız.Burası bir hukuk devletidir,aşiret devleti değil.Onların yaptığı gibi tehdit ve şantajda bulunmayacağız.Tüm haklarımızı medeni insanlara yakışır şekilde Hukuk mahkemelerinde arayacağız.Çünkü biz,bu memlekete hakimlerin olduğuna inanıyoruz.” dedi. ŞEHİRDE BU HAFTA

 

Kahta belediyesi,abdurrahman toprak,ak parti adıyaman,ak parti,adıyaman valiliği,içişleri bakanlığı,cumhurbaşkanlığı,şehirde vu hafta gazetesi,abdulhekim yıldırım,kahta kaymakamlığı