TÜRKİYE PETROLLERİ ORTAOKULU GELECEĞİ TASARLIYOR


Adıyaman Türkiye Petrolleri ortaokulu, akademik ve sportif başarılarının yanı sıra hazırladıkları projelerle de dikkatleri üzerine çekiyor. 7. sınıf öğrencileri "50 Years Later"- "50 yıl sonra" isimli projelerinde önümüzdeki 50 yıl içinde gerçekleşeceğine inandıkları gelişmeleri maketlere dökerek İngilizce ve Türkçe olarak yaşıtlarına ve diğer sınıflara sundular.

post

 Eğitim    2017-06-07  


projeyi hazırlayan t.p ortaokulu İngilizce öğretmeni Hüseyin Tepeler, amaçlarının çocukların hayal gücünü, yaratıcılık ve araştırma becerileriyle birleştirecek eserler ortaya çıkarmaları, bu eserleri de yabancı dil yeteneğiyle sunarak öz güven kazanmalarına yardımcı olmak olduğunu belirtti.

 

okul müdürü Yusuf Yıldız, Türkiye Petrolleri ortaokulunda her türlü projenin teşvik edildiğini, sanılanın aksine bu okuldaki öğrencilerin sadece ders çalışıp ödev yaparak zaman geçirmediklerini, gerek sanatsal gerekse sportif anlamda büyük başarılara imza attıklarını, bu tür projelerle de yaratıcılıklarını ve hayal güçlerini ortaya koyma fırsatı bulduklarını vurguladı. okul yönetimi olarak öğretmen ve öğrencilerin hazırladıkları bu türden her etkinliği teşvik ederek gerekli imkanları sunmaya devam edeceklerini belirten Yıldız, bu yaş grubundaki çocukların sadece akademik anlamda değil, düşünme ve yaratıcılık güçlerini de kullanmaları gerektiğini ve onlara alan açılması gerektiğini vurguladı. Şehirde Bu Hafta

adıyaman,şehirde bu hafta gazetesi,t.p ortaokulu