ESKİ ŞİRE PAZARI KADERİNE Mİ TERK EDİLDİ?


Bir dönem şire pazarı olarak kullanılan bir süredir de kaderine terk edilen eski şire pazarı bugünler de madde bağımlıların yuvası haline gelmiş durumda.Civardaki esnaf bu durumdan oldukça şikayetçi.

post

 YEREL    2017-08-15  


Madde Bağımlıları İşyerlerine Dadandı.

 

Bir dönem şire pazarı olarak kullanılan bir süredir de  kaderine terk edilen şire pazarı bugünler de madde bağımlıların merkezi haline gelmiş durumda.Civardaki esnaf bu durumdan oldukça muzdarip.

 Birçok dükkanın elektrik ve su abone cihazlarını paramparça eden madde bağımlılarının arkasında bıraktıkları manzara çevre halkının tepkisine neden oldu.

Alanda güvenlik kamerası olmamasıyla birlikte eski şire pazarı içersinde güvenlik görevlisinin de olmadığını hatırlatan vatandaşlar, yetkililere seslenerek " Yıllar önce burası hal pazarıydı sonra şire pazarı oldu ondan sonra köylü garajı oldu. Burada oturacak yer bulamazdınız. Şimdiler ise burası madde bağımlılarının yuvasına dönüşmüş durumda. Dükkanların içerisindeki prizleri söküp alıp gitmişler,Elektrik sayaçlarını,su saatlerini çalmışlar,Bu da yetmiyormuş gibi dükkanların camlarını darmadağın etmişler. Burada ne bekçi nede güvenlikçi var,olmayınca madde bağımlıları da ellerini kollarını sallayarak bu alanı kullanıyorlar. Bizlerde kendi canımızdan korkuyoruz Acaba bize bir şey olur mu diye yüreğimiz ağzımızda.Bu alana geliyoruz. Çünkü madde bağımlısı olan kişilerin ne yapacağı belli değil. Bu dükkanların içerisinde sarhoş bir vaziyette yatan bu kişilerin çevresine zarar vermesi an meselesi. Bu nedenle yetkililer bu konuya el atsınlar. Devletin bir kamu malı bu şekilde heba edilmemelidir Bu konuda yetkililer bir şey yapamadıkları vakit bizler kendimiz bekçi tutacağız.."  diye konuştular.ŞEHİRDE BU HAFTA

 

adıyaman,şehirde bu hafta gazetesi,ferhat vural,adıyaman belediyesi,f.hüsrev kutlu