seçkin zirve lisesinden 2017-2018 eğitim-öğretim toplantısı


Adıyaman özel seçkin zirve temel lisesi 2017-2018 eğitim öğretim yılı toplantısı gerçekleştirdi.

post

 Eğitim    2017-09-18  


Toplantıda ana gündem Adıyaman'ın eğitimine sunulabilecek katkının maksimum düzeye yükseltilmesi oldu..İşte toplantıda alınan bazı kararlar.

1-Her öğrenci farklı bir dünyadır.Dolayısı ile öğrencileri iyi tanımak ve her öğrencinin seviyesin,karakterine uygun bir yaklaşım sergilemek

2-Öğrencilerin anlamakta güçlük çektikleri konulardan birebir der hizmeti sunmak

3-Her sınıf öğretmeni sınıfındaki tüm öğrencilerin velileri ile en kısa zamanda tanışacak öğrenciye dair bilgi alışverişi yapılacak..

4-Öğrencideki başarı ve davranış değişiklikleri anında veli ile paylaşılacak ve ortaya çıkan olumsuzluklar veli işbirliği ile çözülecek.

5-Derslerdeki başarı ve başarısızlık durumları nitelikli ölçme ve değerlendirme ile ortaya çıkarılacak ve sonuca göre yeni yaklaşım modelleri tartışılabilecek.

6-Eğitimdeki başarının temel etkenlerinden olan;disiplinden ödün verilmeyecek disiplinsiz davranışta bulunan öğrenci uyarı,kınama ve uzaklaştırma cezalarına tabi tutulacak

7-Devam-devamsızlık konusunda hassas davranılacak devamsızlık ve geç kalma durumlarında veli anında bilgilendirilecek..

8-Öğrencinin ders dışında kalan zamanlarında zorunlu etütle katılım sağlanacak.Ders çalışma alışkanlığı kazandırılacak..

9-Başarıya teşvik etmek için ayın öğrencisi ve ayın öğretmeni uygulaması yapılacak seçilen öğretmen ve öğrenci ödüllendirilecek.

Bir aile ortamı sıcaklığında geçen toplantı başarı temennileri ile son buldu.ŞEHİRDE BU HAFTA 

 

adıyaman,şehirde bu hafta gazetesi,ferhat vural