Ölüm öğretmeni halı sahada yakaladı


Adıyaman’da, bir öğretmen arkadaşlarıyla maç yaptığı halı sahada kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Öğretmenin ölüm anı saniye saniye kameralara yansıdı.

post

 Güncel    2017-10-19  


Adıyaman’da faaliyet gösteren bir halı sahaya arkadaşlarıyla birlikte giden 49 yaşındaki sınıf öğretmeni Sinan Ercan, arkadaşlarıyla maç yaptığı esnada aniden yere yığıldı. Bir anda yere yığılan ve bir daha kalkamayan Sinan öğretmenin yardımına arkadaşları ile halı saha görevlileri koştu. 112 Acil Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Sinan öğretmen, ambulansla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan 3 çocuk babası sınıf öğretmeni Sinan Ercan yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Sinan öğretmenin cenazesi yapılan incelemelerin ardından hastane morgundan yakınları ve meslektaşları tarafından alınarak defnedilmek üzere memleketi Şanlıurfa’ya gönderildi.
Halı sahanın güvenlik kameraları tarafından öğretmenin ölüm anı saniye saniye kaydedildi. Sinan Ercan'ın Erzurum’dan Adıyaman Yeni Mahalle İlköğretim Okuluna yaklaşık 1 ay önce atandığı öğrenildi.

adıyaman,şehirde bu hafta gazetesi,ferhat vural,