OBJEKTİF GAZETECİLİĞİN BEDELİ


Gazetemiz ŞEHİRDE BU HAFTA 2'nci yılını geride bırakıp 3'üncü yılına girdi.Bu süre zarfında iftiralara,haksız para cezalarına,tehditlere ve yıpranmaya dönük bir çok haksız davaya maruz kaldık..

post

 Şehirde Bu Hafta    2017-11-14  


Gazetemiz ŞEHİRDE BU HAFTA 2'nci yılı geride bırakıp 3'üncü yılına girdi.Bu süre zarfında gazetemiz iftiralara,haksız para cezalarına,tehditlere ve yıpranmaya dönük bir çok haksız davaya maruz kaldı.

Yaptığımız haberler kamuoyunda konuşulan yolsuzluk/hırsızlık/torpil/makamın nüfuzunu kendine devşirme iddialarıyla ilgili haberlerdi.Haberin muhatapları hukuk mahkemelerinde haberi tekzip edeceklerine hukuk dışı yollarla bizi susturmaya çalıştılar. Çünkü yaptığımız haberlerin hepsi belgeli ispatlıydı onun için tekzip edemezlerdi.

BURASI BİR HUKUK DEVLETİDİR

Yalancı şahitler buldular,bize iftiralar attılar,bu iftiraları atanların şunu bilmelerini istiyoruz; bu attığınız iftiralarda hukuk önünde mahkum olacaksınız.Atığınız bu iftiralarda boğulacaksınız.Çünkü Türkiye Cumhuriyeti Devleti bir Hukuk Devletidir.Ve bu ülke de hakimler vardır..Ölüm var,hesap verme var,mahkeme-i kübra var..

Kendilerini herşeyin üstünde görenler ve bulunduğu makamın ebedi olduğuna kendilerini kaptıranlar sadece bu tehdit ve şantajlarla yetinmediler.Sağ da sol da bize iftira da atıllar."Çamur at izi kalsın " misali bizleri de yerleşik medya ile  karıştırdılar.Kimisi utanmadan sıkılmadan "para istediğimiz ve vermedikleri için aleyhlerine haber yaptığımız "dedikodusunu yaymaya çalıştı.Kimisi bir kızım abonelerimizi arayarak mobbing uygulayıp gazetemizi almamalarını söyledi,reklamlarımızı kesti. Kimisi direk bizi arayarak ağza alınmayacak hakaretlerde bulundu.Kimisi sosyal medya hesaplarımızda tehditler hakaretler savurdu,kimisi üzerimize adam saldı,hızlarını alamayarak 40 bin TL'nin üzerinde haksız para cezaları yazdı..Dolaylı dolaysız isimsiz telefonlar ve fc hesaplarda bizi ölümle tehdit ettiler..

SUSTURAMAYACAKSINIZ

ŞEHİRDE BU HAFTA  gazetesi olarak,bizler kamusal yayıncılık yapıyoruz.Halkın haber alma hakkı çerçevesinde ucu kime dokunursa dokunsun,kim rahatsız olacaksa olsun,her türlü haksızlığın,torpilin yolsuzluk ve hırsızlıkların üzerine gideceğiz.Bulunduğu makamı kendi babalarının tapulu  malı gibi kullananlara fırsat vermeyeceğiz.Nerede bir etik dışı olay varsa teşhir edeceğiz.Bizim başta siyasi ve bürokratik zevat olmak üzere hiç kimseden bir beklentimiz yok.Allah'ın rızasını kazanmamız bize yeter artar bile.Bu gazetenin bir misyonu var,bir hedefi var.Bunlar,ahlaklı ve erdemli bir neslin oluşturduğu bir toplumun oluşumuna katkıda bulunmak.Yaşadığımız beldenin hak ettiği hizmete kavuşmasına yardımcı olmak.Adam gibi, gazeteciliğin ruhuna yakışır tarzda habercilik yapmak.Bunun dışında bizi şuraya buraya etiketlemeye çalışanları önce hukuka sonra Allah'a havale ediyoruz.ŞEHİRDE BU HAFTA

adıyaman,şehirde bu hafta gazetesi,ferhat vural