Başarılı Bürokrata sahip çıkalım!


‘Adıyaman Sevdalısı’ KOSGEB Müdürü M.Şükrü MISIRLI vatandaşı istismar edenlerle mücadele ediyor..

post

 Şehirde Bu Hafta    2015-12-14  


‘Adıyaman Sevdalısı’ KOSGEB Müdürü M.Şükrü MISIRLI vatandaşı istismar edenlerle mücadele ediyor..

Başarılı Bürokrata sahip çıkalım!

Adıyaman’a atandığı günden beri dur durak bilmeden geceli-gündüzlü çalışan, ilçe ilçe gezen KOSGEB Müdürü M.Şükrü MISIRLI, vatandaşı istismar edenlere karşı mücadele ediyor. KOSGEB’den destek aldıracağı vaadiyle vatandaşları istismar etmeye çalışanlara karşı gözünü kırpmadan mücadelesini sürdüren MISIRLI’ya Adıyaman’ın mülki idarecilerinden, siyasetçilerine, sivil toplum kuruluşlarından Esnaf ve Sanatkarlarına tüm kesimlerinin destek vermesi gerekmektedir..

    Klasik bürokrat anlayışını yıkarak tüm vatandaşları kucaklayan, odasının kapısını tüm vatandaşlara açan, dertlerini, taleplerini dinleyerek çözüm üretmeye çalışan KOSGEB Müdürü M.Şükrü MISIRLI her platformda ‘KOSGEB’in destek ve hizmetlerinin ücretsiz ve aracısız’ olduğunu vurgulayarak, vatandaşların istismar edilmesini önlemeye çalışıyor. Ancak; menfaatleri ve haksız kazanç yolları kesilmeye başlayan iş takipçileri, başarılı bürokratın önünü kesmek için her yolu deniyorlar..

    ‘Adıyaman’a, Adıyamanlılara hizmet ibadettir’ düsturuyla çalışan KOSGEB Müdürüne Adıyamanlılar olarak sahip çıkmalıyız. Vatandaşı üç-beş menfaatpereste yedirmemeye çalışan KOSGEB Müdürüne sahip çıkmak, Adıyaman’ın makus talihini yenmek adına önem arz etmektedir. İlimizin, gayretli çalışan idarecilere, bürokratlara ihtiyacı vardır..

Uzun yıllar Adıyaman Sanayisine hizmet veren, yaptığı çalışmalarla Adıyamanlıların gönlüne taht kuran KOSGEB Müdürü M.Şükrü MISIRLI'ya bugünlerde vatandaşı istismar edenler tarafından "aba altında sopa gösteriliyor".. Özellikle KOSGEB’in Girişimcilik Eğitimine katılarak kendi işini kurmak isteyen gariban vatandaşlarımızı ‘’KOSGEB’ten size destek çıkartacağız. Biz dosyanızı hazırlamazsak destek alamazsınız’’ gibi asılsız beyanlarla istismar edenler, KOSGEB’e sunulan destek müracaatlarında aracı olmaya çalışıyorlar. Büyükşehirlerde faaliyet gösteren, kurumsallaşmış danışmanlık firmalarının talep ettikleri hizmet bedelinin bile 2-3 kat fazlasını talep eden ‘arzuhalci danışmanlar’ KOSGEB’in adını kullanarak vatandaşlardan fahiş ücretler talep ediyorlar. Halbuki KOSGEB’in internet sitesinde vatandaşlar şu şekilde uyarılmaktadır. ‘’Eğitim ve destekler için ücret karşılığı proje hazırlanması konusunda cep telefonlarına KOSGEB tarafından hiçbir şekilde mesaj gönderilmemektedir. KOSGEB’in hiçbir danışman firma ile hizmet anlaşması yoktur. KOSGEB girişimcilik eğitimleri ve destekleri ile ilgili ücret talep eden art niyetli kişi yada kuruluşlar, bizzat mağdur olan kişiler tarafından savcılığa bildirilmelidir.’’

KOSGEB Başkanlığının önemli uyarısı doğrultusunda Adıyaman’da vatandaşı istismar edenlerle mücadele eden KOSGEB Müdürü M.Şükrü MISIRLI’nın bu haklı mücadelesinde Adıyamanlılar olarak yanında yer almalıyız.Çünkü Adıyamanlılar olarak KOSGEB Müdürü M.Şükrü MISIRLI gibi bu memlekete hizmet aşkıyla dolu olan bürokratlara ihtiyacımız var ..HABER MERKEZİ

kosgeb,muhammet şükrü mısır,şehirde bu hafta gazetesi,ferhat vural,adıyaman,tayfun güzel