Mehmetçik Okulu Nevzat Yetkin’e Emanet


Eğitim camiasında uzun yıllardır öğretmen ve idareci olarak görev yapan Nevzat Yetkin, 2017-2018 Eğitim ve öğretim yılı rotasyonu kapsamında Mehmetçik İlkokulu Müdürlüğü görevine atandı.

post

 Eğitim    2017-12-21  


Metin Harıkçı-ADIYAMAN

 Eğitim camiasında uzun yıllardır öğretmen ve idareci olarak görev yapan Nevzat Yetkin, 2017-2018 Eğitim ve öğretim yılı rotasyonu kapsamında Mehmetçik İlkokulu Müdürlüğü görevine atandı.

Son yıllarda görev aldığı okullarda ekibiyle birlikte eğitim camiasında elde etmiş olduğu başarı, disiplinle adından söz ettiren ve son olarak Borsa İstanbul İlkokulu Müdürlüğü görevini yapan Nevzat Yetkin, Mehmetçik İlkokulu müdürlüğü görevine getirildi.

Öğretmenlik mesleğinin kutsal bir meslek ve idareciliğin ise büyük sorumluluk gerektirdiğini belirten Mehmetçik İlkokulu müdürü Nevzat Yetkin; “Uzun yıllardır hizmet etmekten onur duyduğum eğitim camiasında zaman zaman farklı okullarda görev aldım. Özellikle idarecilik yaptığım okullarda öğretmen arkadaşlarımız ve okulda görev yapan diğer çalışanlarımızın gayretleriyle çocuklarımıza en iyi eğitimi vermeye çalıştık. Bizler sadece çocuklarımıza ders konusunda bir şeyler öğretmeyle kalmadık, onların ileriki eğitim dönemlerinde, yaşamlarında daha başarılı olmamaları, ailesine, devletine ve milletine faydalı birer fert olarak yetişmeleri için emimizden geleni yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Öğretmenlik mesleği çok kutsal bir meslek olup, idarecilik ise sorumluluk ve büyük özveri gerektiren bir görevdir. Şahsım olarak şimdiye kadar bu bilinçle hareket ettim. Kısmet oldu ve yeni eğitim öğretim yılı başında yapılan rotasyon sonucu ilimiz Mehmetçik İlkokulu’na müdür olarak atandık. Okulumuzda da Bin 160 öğrenci, 54 öğretmenimiz var. Diğer okullarda göstermiş olduğumuz çabayı burada da en iyi şekilde sergileyip, okulumuzu ilimizde adından söz ettiren bir okul konumuna getirmek için öğretmenlerimizle birlikte elimizden geleni yapacağız.” Şeklinde konuştu. 

adıyaman,şehirde bu hafta,ferhat vural