AK Parti Kahta danışma toplantısı


AK Parti Kahta ilçe Başkanlığı, Ocak Ayı Danışma Meclis Toplantısını TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın’ın katılımıyla gerçekleştirdi.

post

 Siyaset    2018-01-29  


AK Parti Kahta ilçe Başkanlığında düzenlenen Ocak Ayı Danışma Meclis Toplantısına, TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, AK Parti Kahta İlçe Başkanı Bedir Yeni, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Işık, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri, İl Gençlik Kolları Başkanı Oğuz Mutlu, parti yöneticileri, kadın kolları, gençlik kolları yöneticileri ve partililer katıldı.
Batının terör örgütleri ile Türkiye’yi terbiye etmeye çalıştığını belirten TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, tüm oyunlara rağmen, ülkenin içeride ve dışarıda terör örgütlerine karşı muazzam bir mücadele verdiğini, bütün bu olanlara rağmen ülke ekonomisinin son 5 yılda dünyanın en çok büyüyen ekonomisi konumunda olduğunu söyledi.
TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, “Bugün çevremize baktığımızda ülkemizin ekonomik anlamda yükselişi karşısında batının terör örgütleri ile bizleri terbiye etmeye çalışmakta olduğunu görüyoruz. Tüm bu oyunlara ve tezgahlara rağmen içeride ve dışarıda terör örgütlerine karşı muazzam bir mücadele ortaya koyuyoruz. Tüm bu olanlara rağmen ekonomimiz son 5 yılda dünyanın en çok büyüyen ekonomisi konumunda. Yine 2017’nin son çeyreğinde ekonomimiz dünyanın en çok büyüyen ekonomisi oldu. Şöyle bir geçmişe dönüp baktığımızda bir yazar kasanın fırlatılmasıyla hükümetlerin dağıldığını, bir kitapçığın fırlatılmasıyla gecelik faizlerin nasıl fırladığını, memurun maaşını ödeyemeyecek duruma gelen Türkiye’nin İMF kapılarında üç kuruş için nasıl beş takla attığını unutmamalıyız.
Bu harekat, terör örgütlerine karşı bir harekattır, Kürt kardeşlerimize veya Arap kardeşlerimize veya Türkmen kardeşlerimize dönük bir harekat kesinlikle değildir. Birileri orada sanki Kürt kardeşlerimize yönelik bir operasyon varmış gibi haksız ve hadsiz bir duruş ve söylemin içerisinde. Operasyon hem sınır güvenliğimiz ve hem de oradaki Kürt kardeşlerimizin huzuru, kardeşliği, birliği ve beraberliği için yapılıyor. Orada hedef sivil halk değil. Tam tersine sivil halkı da baskılayan, sivil halka zorbalık yapan terör unsurlarına ve terör örgütlerinin kullanmış olduğu silah, mühimmat ve lojistik depolarına yönelik bir operasyon var. Türkiye büyük bir devlettir ve güçlü bir devlettir. 10 bin kilometre öteden geleceksin, terör örgütlerine tırlar dolu 5 bine yakın silah vereceksin ve ondan sonra çıkıp konuşacaksın. Kimse kusura bakmasın” ifadelerini kullandı.
Herkesi kucaklayacaklarını, hiç kimseyi ayrıştırmayacaklarını söyleyen TBMM Başkan Vekili Aydın, “Gelecek yıl Mart 2019’da belediye, milletvekilliği ve cumhurbaşkanlığı seçimi olacak.2019’da hükümetin yolu yüzde 50+1 ’den geçiyor. O bir kişi çok önemli. O bir kişiyi, o bir oyu önemli görüp kazanmanın tüm yollarını aramalıyız. Nefsimizi ayaklar altına alacağız. Herkesi kucaklayacağız. Kahta’da eğer yüzde 83,83 almış isek emin olun biz Kahta’da rahat yüzde 90 alacak bir potansiyele sahibiz. Kapı kapı dolaşacağız, yapılan hizmetleri ve ülkemize karşı oynanan oyunları insanlarımıza anlatacağız. Bunu yaptığımızda yüzde 90’ların altına düşmeyiz diye düşünüyorum. Kahta teşkilatı yeni bir teşkilat ve bir heyecana sahip. Kimseyi ayırmayacağız, herkese gideceğiz ve herkes bizim kardeşimiz. İslam kardeşliği diyoruz, din kardeşliği diyoruz, herkesi kucaklayacağız, hiç kimseyi ayrıştırmayacağız, hiç kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. AK Parti çatısı AK dava hepimizi barındıran bir çatı” şeklinde konuştu.

adıyaman,şehirde bu hafta,ferhat vural,ak parti,ak parti adıyaman