ADIYAMAN İYİ PARTİ MERKEZ İLÇE KONGRESİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ


Adıyaman İYİ parti merkez ilçe kongresi Adıyaman Esnaf ve sanatkarlar odaları birliği salonunda gerçekleştirdi.Tek liste halinde gidilen seçimde Hüseyin Hicri Gürsoy İYİ Parti merkez ilçe başkanı oldu.

post

 Siyaset    2018-02-18  


Divan başkanlığının teşekkülünden sonra bir konuşuma yapan İyi Parti Adıyaman İl başkanı Kenan Doğan şunları söyledi." Bugün Adıyaman da ilk kongremizi gerçekleştiriyoruz. İnanıyorum ki bu kadrolar Adıyaman'ımızı ve Türkiye’yi yeniden inşa edecekler  Türkiye de Adıyaman da yeniden iyi olacak.Öncelikle yanı başımızda terörle mücadele eden kahraman askerlerimize başarılar diliyorum ve tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum.Bu belanın bir an önce son bulmasını diliyorum.

Benim asıl meselem elbet yaşadığım toprağım Adıyaman dır.Bu kenti düşünmem lazım,sorunlarına çare üretmem lazım.Bugün insanların çoğu ekonomik sıkıntı içinde.Adıyaman'ın en büyük sorunu ekonomidir .Bir tütünümüz vardı onu da yasakladılar.Benim milli tütünüm nasıl yasak olur? Amerika’nın tütünü nasıl yasal ve milli oluyor.? Bunu anlamakta hakikaten sıkıntı çekiyorum.

Son günlerde maalesef çocuk taciz/tecavüz olaylarıyla insanlığımızdan utanır duruma geldik. Bu olaylarla ilgili  Adıyaman kamu hastaneler birliğine müracaat ettik, çocuk yaşta Doğum yapan bayanlar var mı diye .Bize verdikleri cevap tam bir komedi."İstediğiniz bilgileri veremeyiz çünkü illerde o ailelerin ve çocukların sağlığını olumsuz yönde etkileyecektir.Bundan dolayı istediğiniz  bilgiler bilgi edinme hakkına aykırı olduğu için size cevap veremiyoruz." dediler.

 Kongre İçin salon istedik vermediler,olsun ona rağmen biz yılmayacağız ve yolumuza devam edeceğiz.Bizimle birlikte hareket eden arkadaşlarımız cesur arkadaşlardır,tıpkı Kuvayı milliye gibi.Bu dava zor bir davadır çilelidir ben tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum başarılı olmalarını diliyorum..”dedi.Tek liste halinde gidilen kongreye Hüseyin Hicri Gürsoy İYİ Parti Adıyaman merkez ilçe başkanı seçildi.ŞEHİRDE BU HAFTA 

adıyaman,şehirde bu hafta,ferhat vural