TARIM VE GIDA FUARINA YOĞUN İLGİ


Dün açılışı yapılan Adıyaman'ın 3.tarım ve gıda fuarına ilgi beklenenin üzerinde seyrediyor.

post

 33    2018-04-19  


Adıyaman 3. Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı Adıyaman Fuar Merkezinde 5 gün boyunca açık olacak. 115 firmanın katıldığı fuara halkın ilgisi katılımcıları sevindirdi. Medya Trend Fuar ve Organizasyon Firması Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gül, “ Fuarımıza katılım ve ilginin olması bizim motivasyonumuzu artırıyor ve çok mutlu ediyor.Bugün fuar alanımızda 115 tane firmamız yer alıyor.  5 gün açık olan fuarımıza ilginin daha da artacağına inanıyoruz .."dedi.

 İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürümüz Adil Alan ise gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi.” Bugün bizim için harman günüdür.Ektiğimiz bademleri,zeytinleri,organik balımızı ve diğer tarımsal ürünleri burada tezgahta görmenin mutluluğunu yaşıyoruz..İşin en güzel tarafı tüm tarımsal ürünlerimiz organiktir.Bugün Türkiye'nin en güzel organik balını üretiyoruz.Bademimiz cevizimiz keza.Tarımda bir çok kalemde Türkiye de birinci olduk.Adıyaman badem diyarı olacak demiştim.Bugün bunun gerçekleştiğini görüyoruz..Bu bizi ziyadesiyle memnun ediyor.Ben inanıyorum ki bir kaç yıl sonra Adıyaman tarımda adından söz ettirecek bir İl olacaktır“dedi.

Tarım aletlerinden gıdaya her şeyin sergilendiği fuara yerel ve ulusal 145 firma katılıyor.5 gün açık kalacak fuar pazar günü sona erecek.ŞEHİRDEBUHAFTA

adıyaman,şehirde bu hafta,ferhat vural